Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΜΕ ''ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ''ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ'' ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!! [ video ]

Παρά τις εσωτερικές «διαμάχες» του προέδρου του κόμματος των ''Σπαρτιατών '' Βασίλη Στίγκα με βουλευτές,  που δήλωναν στήριξη στον καταδικασμένο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, τελικά ο Β. Στίγκας φαίνεται να…υπέκυψε, καθώς οι ''Σπαρτιάτες'' με ανακοίνωσή τους δήλωσαν επίσημα την στήριξή τους στο πρώην μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζεται ότι «η υποψηφιότητα του συνδυασμού ''Ελεύθεροι Αθηναίοι'', με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, θα μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα στην καταστροφική πορεία της Δημοτικής Αρχής της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα». Παράλληλα, επισημαίνουν ότι «παρότι με τον κύριο Κασιδιάρη, έχουμε αρκετές ιδεολογικές και πρακτικές προσεγγίσεις, εν τούτοις η υποψηφιότητά του ενδείκνυται προκειμένου να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος του Δήμου Αθηναίων υπό τη διοίκηση του Κώστα Μπακογιάννη». Τελικά, οι δύο πλευρές έριξαν τους τόνους και μετέφεραν τις όποιες εξελίξεις για αυτήν την εβδομάδα που ανοίγει η Βουλή. Συγκεκριμένα, αύριο στις 5 το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα τους υπό τον πρόεδρο, Βασίλη Στίγκα ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα.

Ψάχνοντας τους προγόνους του Κασιδιάρη βρήκαμε ότι τα αδέλφια Κασιδιάρη ήταν πρωταίτιοι του μπλόκου της Κοκκινιάς. «Οι ρουφιάνοι των Μανιάτικων Πειραιά, τ’ αδέλφια Λουκάς και Δημήτρης Κασιδιάρης (ναι του Κασίδι το σόι), που μεταξύ άλλων κατέδωσαν τον λοχαγό του ΕΛΑΣ και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νίκο Γόδα, που εκτελέστηκε το 1948». Στο Μπλόκο της Κοκκινιάς: Δίχως να φορούν κουκούλα και ενώ οι Γερμανοί είχαν γονατιστούς όλους τους άνδρες της περιοχής, τα αδέλφια Κασιδιάρη περνούσαν ανάμεσά τους και έδειχναν με το δάχτυλο στους Γερμανούς ποιοι έκαναν αντίσταση.
Οι Γερμανοί, δίχως δεύτερη κουβέντα, τους σήκωναν όρθιους, τους έστηναν στον τοίχο και τους δολοφονούσαν. O Λουκάς και ο Δημήτρης Κασιδιάρης ανήκαν στην Ειδική Ασφάλεια, που συνεργαζόταν με τους Γερμανούς επί Κατοχής. Δεν πολέμησαν για την απελευθέρωση, δεν έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. Προτίμησαν να συνεργαστούν με τους ναζί και να προδίδουν.
....

Δεν υπάρχουν σχόλια: