Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!! [ video ]


Παρατηρώντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το πώς τοποθετούνται τα στελέχη του, «έμεινε» μία τοποθέτηση, που έκανε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Σωκράτης ο Φάμελλος. Ερωτηθείς για το εάν γίνεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο μη βουλευτή, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος είπε, χωρίς περιστροφές, ότι και βεβαίως γίνεται! Ένας υποψιασμένος θα έλεγε ότι ο Κασσελάκης, εφόσον κερδίσει στην κούρσα ηγεσίας θα ψάξει να τοποθετήσει κάποιον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως έκανε ο Ανδρουλάκης με τον Κατρίνη ένα πράγμα, κι έτσι ο Σωκράτης Φάμελλος θα ήταν μία υπέροχη ιδέα. Αν ήταν και μουσικόφιλος ο υποψιασμένος θα σιγοτραγουδούσε και το «για μία θέση στο τρένο», που λέει και ο Μανώλης, ο αδελφός του Σωκράτη, ωραίο, ρομαντικό και ψυχοπονιάρικο άσμα! Από την άλλη, ως μάντης που σέβεται τον εαυτό του και τα αφήνει όλα στην ερμηνεία των οιωνών, δεν μπορώ όμως να μην είμαι υποψιασμένος. Ξέρω μόνο ότι ο Σωκράτης Φάμελλος τα λέει καλά στη Βουλή κι αυτό δεν περνά απαρατήρητο από κανένα! Για να μην έχουμε αυταπάτες όμως, η αρχή του τέλους της μεταλλαγμένης ψευτοαριστεράς μόλις άρχισε. Πέφτουν πλέον όλες οι μάσκες μία-μία. Εφοπλιστική ''αριστερά'' εκ της Golman Sachs, ορμώμενη.

Ο Κασσελάκης δηλώνει ''αυτοδημιούργητος εφοπλιστής'', μεγαλωμένος στην Εκάλη, με υποτροφίες στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα ....''ριζοσπάστης αριστερός'', ενώ φιλοδοξεί να γίνει ο νέος αρχηγός του φιλοευρωπαικού δήθεν....''αριστερού'' κόμματος και κατεβάζει πλατφόρμα μέσα από τα social media με την ονομασία ''ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ'' και έχει την στήριξη του Πολάκη που τον θεωρεί πουλέν του!

Στα 21 του λέει, εν μέσω οικονομικής κρίσης, βρήκε δουλειά στην... Goldman Sachs και είδε από κοντά....τι είναι το Κεφάλαιο!
Πρωτοστάτης στην προεκλογική εκστρατεία του Μπαϊντεν και παντρεμένος με νεαρό Αμερικανό.
Μας έρχεται κατ' ευθείαν από το Μαϊάμι να πολεμήσει τον καπιταλισμό και το Κεφάλαιο, από την Καισαριανή!
Το ότι τον...προμοτάρει ο Πολάκης και το ότι ο Τσίπρας βρίσκεται μετά την πανωλεθρία του στην Αμερική, μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα, ούτε το ότι ο Κασσελάκης έγινε εκατομμυριούχος από το πουθενά το 2015, που η Ελλάδα, έχασε δις εκατομμυρίων εν μέσω χρεοκοπίας.

Το μόνο πρόβλημα που έχει όπως ο ίδιος μας λέει, είναι ότι θέλει να γίνει γονιός με τον σύντροφό του, αλλά στην Ελλάδα, δεν είμαστε τόσο προχωρημένοι, για να το...αποδεχτούμε.
Αν ο Κασσελάκης είναι....''αριστερός'', τότε ο Κούλης ο Κουλός, είναι ο '''Τσε Γκεβάρα''....από τα Lidl.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: