Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ....''ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ'' !!! [ video ]

Μεγαλειώδης η πρώτη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία Τριών Συμμάχων, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Δόθηκε στίγμα επανεκλογής της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, καθώς και ενίσχυσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

''Πάγωσε'' χθές το σύστημα διαπλοκής στην Πάτρα με τη συγκέντρωση νίκης από την πρώτη Κυριακή, του Δημάρχου Κ. Πελετίδη. Το ''θάψιμο'' της μεγαλειώδους συγκέντρωσης από τα τοπικά ΜΜΕ αποδεικνύει τον πανικό τους, καθώς βλέπουν το τσουνάμι που έρχεται... Για 1,5 ώρα ο Πελετίδης σφυροκοπούσε τους εκπροσώπους των οικονομικών συμφερόντων που εμφανίζονται ως διεκδικητές της Δημαρχίας. Παρουσίασε το πρωτόγνωρο έργο που έχει συντελεστεί στην πόλη δίνοντας έμφαση στα έργα υποδομής που ανεβάζουν επίπεδο την Πάτρα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Σωτήρη Παρίση, υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Πελετίδης. Η ομιλία είχε παλμό και διακοπτόταν συνεχώς από ενθουσιώδη χειροκροτήματα και συνθήματα από τους συγκεντρωμένους.


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανέφερε στην ομιλία του:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Εκφράζουμε ξανά από αυτό εδώ το βήμα, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας προς το λαό τη Θεσσαλίας, που έχει πληγεί από τις καταστροφές, αλλά και από την επιλεκτική ανικανότητα και την αδιαφορία του κράτους. Η συγκλονιστική αλληλεγγύη που εκφράζεται αυτή τη στιγμή απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, η δράση του λαού μας, είναι η δύναμή μας, είναι η ελπίδα μας για το παρόν και το μέλλον.

Εδώ και 9 χρόνια, μαζί με τον πατραϊκό λαό, δώσαμε έναν όμορφο αγώνα, για να έχει προκοπή ο τόπος μας. Μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, καταφέραμε να κρατήσουμε την πόλη μας όρθια, έχουμε δώσει “ανάσες” ανακούφισης. Συμβάλλαμε να κρατηθεί το ηθικό του λαού μας ψηλά, να μην τον “τσακίσει” η αντιλαϊκή πολιτική όλων των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων.

Είναι μοναδικό αυτό που καταφέραμε εδώ στην Πάτρα. Πορευτήκαμε και πορευόμαστε μαζί με αγωνιστές και προοδευτικούς ανθρώπους, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την υπεράσπιση της ζωής του λαού μας και ων συμφερόντων της πόλης μας. Ακόμη και αν δεν συμφωνούμε σε όλα.

Από την πρώτη μας μέρα στη Δημοτική Αρχή διαλέξαμε μετερίζι, δεν είμαστε με όλους, είμαστε με τα λαϊκά στρώματα. Το σύνθημα “Δουλειά για Όλους – Δουλειά με Δικαιώματα” διατρανώνει τον κυρίαρχο στόχο μας. Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι για μας “Όμορφη πόλη, είναι η πόλη μου δεν έχει ανεργία, φτώχεια, παιδιά στην εξάρτηση”.

Γιατί Δήμος δεν είναι τα “ντουβάρια”, δεν είναι οι “πράσινες” μπίζνες και η διανομή του Ταμείου Ανάκαμψης σε λίγους επιχειρηματίες. Δήμος για μας, είναι ο λαός της κάθε πόλης, είναι η ζωή του, είναι η καθημερινή λειτουργία και η ικανοποίηση των αναγκών του.

Γι’ αυτό και στο κέντρο της προσοχής μας, από την αρχή βρέθηκαν τα παιδιά μας και οι......Η Συνέχεια ΕΔΩ.... ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: