Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΤΡΑ : Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ'' ΚΑΙ....ΛΑΜΟΓΙΑ !!! [ video ]

Η Πάτρα έχει δήμαρχο, οι άλλοι έχουν επιχειρηματίες και λαμόγια. Στην Πάτρα έβρεξε πάρα πολύ προ ημερών. Έβρεχε από το πρωί ως το βράδυ. Μπορούμε να πούμε πως έριξε τόσο νερό, όσο ρίχνει στο Βόλο κάθε 18.000 χρόνια. Μπορεί και πιο πολύ. Σε κάποιες περιοχές υπήρξαν πλημμύρες, αν και όχι τόσο μεγάλες όσο στη Θεσσαλία, αφού δεν έσπασαν επίτηδες φράγματα, όπως έκανε κάποιος πουλημένος – αγοραστός ή κάπως έτσι.

Η είδηση λοιπόν είναι πως η Πάτρα δεν πλημμύρισε! Πρωτοφανές, αφού στην Αθήνα με 20 λεπτά βροχή έγινε της Ατλαντίδος! Δεν είδαμε επίσης το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να τρέχει σαν τρελός στους δρόμους να λέει «που πάτε, έξω βρέχει, ζακέτα να πάρετε και βάρκα».

Πράγματι αυτός ο κομμουνιστής δήμαρχος είναι μεγάλο «ζιζάνιο». Χαλάει όλες τις βρομοδουλειές. Οι μαζοχιστές δεν τον πάνε καθόλου, ούτε οι ηλίθιοι, αλλά κυρίως δεν τον πάνε με τίποτα οι εκμεταλλευτές, που δεν είναι ούτε μαζοχιστές ούτε ηλίθιοι. Αδίστακτα καθάρματα μόνο. Οι μαυραγορίτες πχ θα τον μαυρίσουν στις κάλπες. Πως τολμά να έχει η Πάτρα πόσιμο νερό πχ και να μην μπορούν να πουλήσουν το μπουκαλάκι πανάκριβα; Σοβιετία γίναμε! Δεν μπορούν να κάνουν μια μαύρη αγορά οι απάνθρωποι!

Έτσι δε γίνεται φιλελευθερισμός. Να κόψει το νερό η Περιφέρεια, που είναι ΝΔ. Να το δώσουν στους ιδιώτες, να βουλώσουν τα φρεάτια, να έχουν πλημμύρες όπως οι άλλες πόλεις τις Μπανανίας μας! Να πουλάνε ακριβά να εκτιμήσουμε κι εμείς κάποια πράγματα. Το νερό, το ρεύμα, την αξία της ψήφου. Το θέμα είναι πως θα βγει ξανά το Κομμούνι από την πρώτη Κυριακή!

Γιατί όπως και να το κάνουμε οι Πατρινοί δεν είναι σαν τους άλλους. Θέλουν νερό στις βρύσες τους κι όχι στους δρόμους. «Ανάποδοι». Αν τυχόν υπάρχει κάποιος που ζηλεύει, γιατί δεν πλημμύρισε η Πάτρα με τέτοια βροχή, τον πληροφορώ πως οι Κομμουνιστές δεν καθόμαστε σε ένα μέρος. Κατεβαίνουμε σε όλους τους δήμους. Οπότε μπορεί να επιλέξει αν θα κορακιάσει θα πνιγεί κλπ. Καλά μυαλά και καλό βόλι.

Ο ίδιος ο Πελετίδης πάντως ξέρει πως ενοχλεί πολύ τα λαμόγια, αν και ευχαριστιέται, κι αυτός κι εμείς.....

  vathikokkino

Δεν υπάρχουν σχόλια: