Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ "Waffen-SS" ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ ΧΟΥΝΚΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ Η....''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ'' ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ !!! [ video ]

Χωρίς καμία ντροπή στο Κίεβο δείχνουν τη στήριξή τους στους ναζί, καθώς ο Ουκρανός που ήταν μέλος των "Waffen-SS" και αποθεώθηκε στη Βουλή της Ουκρανίας έγινε πλέον και γραμματόσημο. 

Να θυμίσουμε ότι κατά την επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι στον Καναδά την περασμένη Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Βουλής  Άντονι Ρότα παρουσίασε τον Χούνκα ως… ''ήρωα πολέμου'', προκαλώντας χειροκροτήματα από τους βουλευτές! Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τον Α. Ρότα να ανακοινώνει την παραίτησή του. Ηταν ένα περιστατικό που συνέβη όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολόντιμιρ Ζελένσκι, στην Οττάβα, παρότρυνε τον Καναδά να συνεχίσει να στηρίζει τη χώρα του στον πόλεμο με τη Ρωσία. Έπειτα από το τέλος της ομιλίας του Ζελένσκι στην Κάτω Βουλή του Καναδά, ο πρόεδρός της ζήτησε από τα μέλη να αναγνωρίσουν και να χαιρετήσουν έναν 98χρονο «βετεράνο». «Έχουμε σήμερα εδώ στην αίθουσα έναν Ουκρανο-Καναδό βετεράνο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος πολέμησε για την ουκρανική ανεξαρτησία εναντίον των Ρώσων και συνεχίζει να στηρίζει το στράτευμα σήμερα, ακόμα και στην ηλικία των 98», είπε ο Ρότα και συμπλήρωσε, «Είναι ένας Ουκρανός ήρωας, ένας Καναδός ήρωας, και τον ευχαριστούμε για όλη του την υπηρεσία. Ευχαριστούμε». Χρειάστηκαν οι αντιδράσεις Εβραϊκών οργανώσεων και κοινοτήτων στον Καναδά και αλλού, ώστε να αποδεχτούν οι Καναδοί πολιτικοί αυτό που θα έπρεπε να τους είναι προφανές από τις φράσεις «βετεράνος του Β’ΠΠ» και «πολέμησε εναντίον των Ρώσων»: ο 98χρονος Χούνκα ήταν βετεράνος της 14ης Μεραρχίας Γρεναδιέρων των Waffen-SS, δηλαδή της στρατιωτικής πτέρυγας της παραστρατιωτικής οργάνωσης του Ναζιστικού κόμματος. Η 14η Μεραρχία, γνωστή και ως 1η Γαλικιανή, αποτελούνταν σχεδόν εξολοκλήρου από Ουκρανούς εθελοντές και αργότερα ορισμένους Σλοβάκους κυρίως από την περιοχή της Γαλικίας, που σήμερα καλύπτει τμήμα της νοτιοανατολικής Πολωνίας και της δυτικής Ουκρανίας.

Η κατάντια της "Δύσης" σε ένα χειροκρότημα....
Το Καναδικό "κοινοβούλιο" επευφημεί 98χρονο Ναζί Ουκρανό, εθελοντή μέλος των Waffen SS....
Πόσο πιο κάτω η...."πολιτισμένη" Δύση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: