Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ''ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ'' !!! [ video ]

Ειδική ανοιχτή εκδήλωση - βράβευση, προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο "Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος'', στις 19:00 (ώρα άφιξης 18:00) από το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Πολλή σκόνη για το εάν θα είναι ή όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση τιμής στον Κώστα Σημίτη τη Δευτέρα σηκώθηκε τις προηγούμενες μέρες. Ο πρωθυπουργός έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του, αλλά μέχρι τη Δευτέρα υπάρχει… δρόμος. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, ενώ το «παρών» θα δώσει σίγουρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη, για τον οποίο ο Κώστας Σημίτης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια σε συνεντεύξεις και άρθρα του. Αυτός που δεν θα είναι σίγουρα στην εκδήλωση είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα βρίσκεται στο εξωτερικό. Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός θα παρέμβει με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Το ερώτημα είναι θα παραστούν Κασσελάκης – Τσίπρας. Θυμίζουμε ότι την εκδήλωση την οργανώνει το «Δίκτυο» της Άννας Διαμαντοπούλου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Σημίτης είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: