Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ'' ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ''ΜΑΦΙΑΣ'' ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !!! [ video ]

Η ανακοίνωση – καταγγελία του Ολυμπιακού μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (2-2) προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αρείου Πάγου, καθώς η  εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να ενημερώσει την ίδια  και τον  αρμόδιο εισαγγελέα, Γιώργο Οικονόμου.

Η σχετική ενημέρωση: «Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, Γεώργιο Οικονόμου».

Υπενθυμίζεται πως χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει ονομαστική αναφορά στην κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις:

«Το Ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό», σημείωνε η ΠΑΕ και έκανε λόγο για “ανύπαρκτα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές”. «Θα περιμένουμε μια ασύλληπτη τραγωδία για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να ασχοληθεί;» υπογράμμισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: