Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ΡΩΣΙΑ : ΑΝ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ....ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ !!! [ video ]

Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού, Rishi Sunak στο Κίεβο, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών, ο Medvedev έκανε σαφή προειδοποίηση στη Μ. Βρετανία ότι εάν αναπτύξει επισήμως βρετανικό στρατιωτικό σώμα στην Ουκρανία αυτό θα σημαίνει κήρυξη πολέμου με τη Ρωσία. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak μετέβη στο Κίεβο για να υπογράψει μια «ιστορική συμφωνία ασφαλείας».
«Πώς θα αντιδρούσε το κοινό της Δύσης εάν η βρετανική αντιπροσωπεία δεχόταν πυρά από πυρομαχικά διασποράς στο κέντρο του Κιέβου, όπως συνέβη με τους Ρώσους πολίτες στο Belgorod;
Και κάτι ακόμα: ελπίζω ότι οι αιώνιοι εχθροί μας, οι αλαζονικοί Βρετανοί, αντιλαμβάνονται ότι η ανάπτυξη επίσημου στρατιωτικού τους σώματος στην Ουκρανία θα σημαίνει κήρυξη πολέμου στη χώρα μας» διεμήνυσε ο Medvedev.
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ αναφέρθηκε στα πυρηνικά όπλα στο πλαίσιο των Ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία.

«Αυτά που χρησιμοποιήθηκαν, όπως γνωρίζουμε, ήταν διάφορα οχήματα μεταφοράς με διαφορετικές κεφαλές. Εκτός από τις πυρηνικές, προς το παρόν», δήλωσε ο Μεντβέντεφ. Μιλώντας σε συνεδρίαση της Ρωσικής Στρατιωτικής και Αμυντικής Επιτροπής, ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τις τελευταίες επιθέσεις, στις οποίες περισσότεροι από 30 πολίτες σκοτώθηκαν στο Κίεβο, για παράδειγμα, ως «επιδρομές κατά στρατιωτικών στόχων».

Ο Μεντβέντεφ που είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας συνέχισε μ’ ένα μήνυμα στο Telegram, με το οποίο προειδοποιεί το Κίεβο για τις προσπάθειές του να χρησιμοποιήσει δυτικούς πυραύλους μεγαλύτερου βεληνεκούς εναντίον βάσεων εκτόξευσης πυραύλων σε Ρωσικό έδαφος. «Αν η Ουκρανία χρησιμοποιήσει δυτικούς πυραύλους εναντίον βάσεων εκτόξευσης πυραύλων σε Ρωσικό έδαφος αυτό θα θεωρηθεί προάγγελος επίθεσης με πυρηνικά όπλα και θα απαντήσουμε κατάλληλα». Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα θεωρηθούν «νόμιμη άμυνα, αλλά μια άμεση και προφανής δικαιολογία για τη χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον μιας τέτοιας χώρας», έγραψε ο Μεντβέντεφ στην ανάρτησή του......

Δεν υπάρχουν σχόλια: