Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΡΠΟΥΖΙ - ΤΟΣΤΑΚΙ ΚΑΙ....ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! [ video ]

Όπως και με τη διασπορά του κορωνοϊού, έτσι και τώρα η κυβέρνηση και οι χειροκροτητές της δείχνουν με το δάχτυλο τους καταναλωτές. Δεν λένε βέβαια ότι φταίμε για την ακρίβεια, αυτό μας έλειπε κιόλας, αλλά ότι αγοράζουμε απ’ όπου να' ναι.
Ότι άφησαν τα συμφέροντα να αισχροκερδούν για χρόνια εις βάρος μας, ή ότι απαξιώνουν με κάθε τρόπο τις καταναλωτικές οργανώσεις ή ότι δεν εφαρμόζεται όπως θα έπρεπε το νομικό πλαίσιο για την προστασία του καταναλωτή, ούτε λόγος.

Για όλα, πάλι, φταίμε εμείς. Από τα τέσσερα τοστ του Παυλόπουλου, στη φέτα καρπούζι του Βορίδη. «Έχει τεράστια σημασία η καταναλωτική συμπεριφορά» είπε ο υπουργός Επικρατείας και συνέχισε: «Να πάει (σ.σ. ο καταναλωτής) να ψωνίσει από εκεί που βρίσκει φθηνότερα». Αφού μετέφερε μια εικόνα που έβλεπε από το εξωτερικό από κάποιους που αγόραζαν μια φέτα καρπούζι, πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν πάρετε ολόκληρο το καρπούζι, τελικώς καταλήγετε να μην σας αρέσει τόσο πολύ και να πετάτε και το μισό…» Αμ κύρ Μάκη μας, το ξεπεράσαμε το επίπεδο που αγοράζουμε από εκεί που πουλάνε φθηνότερα, ξεπεράσαμε και το επίπεδο να ψωνίζουμε μέσω internet, για ακόμη χαμηλότερες τιμές. Πλέον είμαστε στο επίπεδο του «τι άλλο να κόψουμε, για να βγάλουμε τον μήνα».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Συνολάκη. Τι ποιός Συνολάκης
;;; Ο πρωθυπουργικός ξάδερφος ντέ, αυτός που θα εκκένωνε το Μάτι σε 25 λεπτά. Αυτός γιά. Μας είπε να μειώσουμε την κατανάλωση. Να πάρουμε ένα λιγότερο ζευγάρι παπούτσια, λιγότερα ρούχα, να κλείνουμε τα φώτα, να σταματήσουμε την υπερκατανάλωση τροφίμων. Στο πλαίσιο της προστασίας του Περιβάλλοντος, βέβαια. Να τα λεμέ αυτά γιατί σωστά είναι. Αλλά δεν του είπε κανείς του κυρ Συνολάκη ότι όλα αυτά τα έχει επιβάλλει το καθεστώς Μητσοτάκη στους Ελληνες πολίτες που έχουν περικόψει τα πάντα, πολλοί δεν αγοράζουν κανένα ρούχο και κανένα ζευγάρι παπούτσια, δεν έχουν θέρμανση, ούτε καν φαγητό στο τραπέζι τους και χιλιάδες χάνουν ακόμα και το σπίτι τους; Ότι τα έχουμε ήδη κόψει αυτά, όχι για την προστασία του Περιβάλλοντος, αλλά για τη δική μας προστασία, για να μην μας πάρουν το σπίτι ή να μην πάμε φυλακή

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: