Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΛΟΥΚΑ'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟ !!! [ video ]

Με μια οργισμένη ανάρτηση η Μαρία Καρυστιανού απάντησε στα όσα ακούγονται και διαρρέονται και που την θέλουν να κατεβαίνει στις ευρωεκλογές.

«Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη, είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή απο τα παιδιά μας», σημειώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα των Τεμπών Μ. Καρυστιανού διαψεύδοντας τον Κώστα Μπογδάνο - και κάθε Μπογδάνο - ο οποίος την εμφανίζει να κατέρχεται στις προσεχείς Ευρωεκλογές είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με την Πλεύση Ελευθερίας.

«Αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη , είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή από τα παιδιά μας. Σεβαστείτε το πένθος μας!», συμπληρώνει καταληκτικά στην παρέμβασή της η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών.

Αναλυτικά η ανάρτηση
«Θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο.
Ένα βίντεο παραπλάνησης.
Θα ακολουθήσουν και αλλά, ίσως…
Ένα βίντεο στο οποίο τα ψέματα στολίζονται για να κρύβουν την ασχήμια και παρουσιάζονται όμορφα.
Έτσι είναι η πλάνη.
Εξωτερικά μια όμορφη είδηση, καλοπροαίρετη και λογική μα ο σκοπός σκοτεινός και ανήθικος .
Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα.
Είναι πιο εύκολο .
Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές.
Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Εσείς από την άλλη, αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη , είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή από τα παιδιά μας.
Σεβαστείτε το πένθος μας!»

Maria Karystianou

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μπογδάνος είναι αυτός που καθιέρωσε τον χαρακτηρισμό «ψεκασμένος», με την έννοια του ''ηλίθιου'' που κατασκευάζει ''θεωρίες συνωμοσίας''. Ώρα να του το επιστρέψουμε με τον χαρακτηρισμό «ψεκασμένος μπογδάνος».

Δείτε το μπογδανικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: