Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ : ΟΥΤΕ ΤΟ ''HARVARD'' - ΟΥΤΕ ΤΟ ''YALE'' - ΟΥΤΕ ΤΟ ''COLUMBIA'' ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HEDGE FUND ''CVC Capital Partners'' & ΤΟ ''ΙΔΙΩΤΙΚΟ'' ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ !!! [ video ]

Δεν είναι ούτε το ''Harvard'', ούτε το ''Yale'', ούτε το ''Columbia''. Σύμφωνα με πληροφορίες, το γνωστό Αμερικανικό hedge fund ''CVC Capital Partners'', που η Σοφία Μητσοτάκη, όπως η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin, εργάζεται ως investor relation manager στη ''CVC Capital Partners'' από τον Αύγουστο του 2021.
Δηλαδή κατέχει το νευραλγικό πόσο της σχέσης του fund με τους επενδυτές
, Το γνωστό Αμερικανικό hedge fund ''CVC Capital Partners'' λοιπόν που ελέγχει έξι μεγάλα νοσοκομεία της χώρας και το 10% της ΔΕΗ, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ίδρυση της πρώτης Ιδιωτικής Ιατρικής Σχολής στην Ελλάδα, μέσω του ''Ιδιωτικού'' Πανεπιστημίου της Λευκωσίας. Στο επενδυτικό σχήμα συζητείται η συμμετοχή της Lamda Development. Παρά την ψήφιση του νόμου - ταφόπλακα για την τριτοβάθμια Παιδεία φοιτητές και εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους για να μην εφαρμοστεί προκαλώντας ολέθριες συνέπειες στο έργο τους και στα δημόσια πανεπιστήμια. Χθες πλήθος φοιτητών βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ ξεκινά νέος γύρος συνελεύσεων για τον καθορισμών των επόμενων βημάτων.
Το νομοθέτημα θα πρέπει να κριθεί στη Δικαιοσύνη λόγω της παραβίασης του άρθρου 16 του Συντάγματος, καθώς αναμένονται προσφυγές στο ΣτΕ. Σήμερα φοιτητικοί σύλλογοι από σχολές της πρωτεύουσας διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία της CvC Capital ενάντια στα σχέδιά της. Όπως έχει αποκαλύψει η «Εφ.Συν.», το Αμερικανικό hedge fund έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής Ιατρικής Σχολής στην Ελλάδα μέσω του ιδιωτικού Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Οι νέοι και οι νέες φώναξαν συνθήματα κατά της εκπαιδευτικής πολιτικής, όπως: «Ακούστε καλά, τι λένε οι φοιτητές, ποτέ δεν θα ιδρύσετε σχολές ιδιωτικές», έξω από το κτίριο, όπου συνάντησαν φραγμό από αστυνομικές δυνάμεις.  ''BUSINESS US USUAL''.......Που λέμε και στο χωριό μου το Ψηλαλώνι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: