Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ Ο ΡΟΚΙ ΜΠΑΛΜΠΟΑ ΚΑΙ Ο....''Mr BEAN'' !!! [ video ]

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις των Γάλλων στη δημοσιοποίηση επίσημων φωτογραφιών που δείχνουν τον Εμανουέλ Μακρόν να χτυπάει έναν σάκο του μποξ. Ο Éric Anceau, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης, έγραψε στο X ότι οι φωτογραφίες ήταν ''μέρος της νεολαϊκιστικής αρρενωπότητας'' στην οποία αρέσκονται σήμερα ορισμένοι ηγέτες.

Έναν διαφορετικό Μακρόν από αυτόν που έχουμε συνηθίσει παρουσίασε στο κοινό η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν τον Γάλλο ηγέτη να προπονείται στο μποξ.

Στις φωτογραφίες που πόσταρε πριν από μερικές ώρες η Soazig de la Moissonnière στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Εμανουέλ Μακρόν δείχνει πιο αποφασιστικός και… μαχητικός από ποτέ, καθώς καρφώνει με το βλέμμα του τον σάκο και του ρίχνει γροθιά. Και μετά από αυτό στα σόσιαλ μίδια ξεκίνησαν άλλες φωτό που αντί για στιβαρά μπράτσα, δείχνουν… μπρατσάκια ντελικάτα! Σύμφωνα με το Γαλλικό σάιτ femmeactuelle.fr, το μποξ είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα αγαπημένα σπορ του Μακρόν, που του επιτρέπει να παραμένει σε φόρμα. «Δύο φορές την εβδομάδα προπονείται για 45 λεπτά», είχε δηλώσει η σύζυγός του Μπριζίτ, σε συνέντευξή της στο Paris Match, τον Νοέμβριο του 2023.

Στο παρελθόν, ο Γάλλος πρόεδρος είχε ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο, χαλαρά γερμένος στο δερμάτινο καναπέ και γελώντας στο φωτογραφικό φακό. Λόγω του δασύτριχου στήθους του, αλλά και της πόζας, οι χρήστες των social media τον συνέκριναν με τον Ρόκι Μπαλμπόα με τον Σον Κόνερι, Μπαρτ Ρέινολντς, Κ. Μητσοτάκη, αλλά και τον Ρότζερ Φέντερερ, που έχουν απαθανατιστεί στο παρελθόν γυμνόστηθοι......



Δεν υπάρχουν σχόλια: