Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

ΟΥΚΡΑΝΙΑ : ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!! [ video ]

Εκρήξεις πολύ κοντά στην αυτοκινητοπομπή της Ελληνικής αποστολής υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην Ουκρανία, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3/2024.
Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Ουκρανία, προκειμένου να συναντήσει, στην Οδησσό, τον πρόεδρο της χώρας, Volodymyr Zelensky. Ειδικότερα, στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Βουκουρέστι για το συνέδριο του ΕΛΚ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιεί ταξίδι-αστραπή στην Ουκρανία, προκειμένου να συναντηθεί με τον Zelensky.

Ωστόσο, Ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι έπεφταν στην Οδησσό πολύ κοντά στο σημείο από το οποίο περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού προέδρου και η αυτοκινητοπομπή της Ελληνικής αποστολής.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ωστικό κύμα έφτασε μέχρι την Ελληνική αποστολή, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα μέλη της επιβεβαιώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.
Για πρώτη φορά στην Ιστορία, Έλληνας πρωθυπουργός βάλλεται από ξένη δύναμη για αποφάσεις του που συνιστούσαν, βέβαια, κήρυξη πολέμου κατά της δύναμης αυτής, αφού είναι γνωστή η δήλωσή του περί «Κατάστασης πολέμου Ελλάδας - Ρωσίας». Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και άλλαξαν το δρομολόγιο και σώβρακα για λόγους ασφαλείας.
Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής.
Στα social media έχουν αναρτηθεί βίντεο σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται η Οδησσός.....
 

  bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: