Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ !!! [ video ]

Στον αστάθμιτο παράγοντα που απειλεί τον Μητσοτάκη, πρέπει να συμπεριλάβουμε και την συμπεριφορά Μέσων Ενημέρωσης όπως αυτά του Μαρινάκη. Τις αποκαλύψεις και την κριτική δεν την κάνει το Documento ώστε να δοθεί εντολή να χτυπηθεί πανταχόθεν, αλλά το Συγκρότημα ενός ισχυρού επιχειρηματία που έχει την οικονομική ισχύ και τον τρόπο να κλονίσει το καθεστώς χτυπώντας υπό …άλλη γωνία. Στην ανακοίνωση που έβγαλε ο Όμιλος Μαρινάκη για να απαντήσει στις επιθέσεις της κυβέρνησης «περί οικονομικών συμφερόντων» που κινούν τις αποκαλύψεις δηλώνει ότι θα συνεχίσει να δημοσιογραφεί «κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου». Ωραίο ακούγεται και είναι, αλλά κάποιος πρέπει να το πει και στον κακομοίρη τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος όταν ανακοινώθηκε η αξιολόγηση της Ελλάδας στη θέση 107, από τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, λοιδορούσε την αξιολόγηση γράφοντας:

«Κουτοπονηριές
Μια μερίδα του Τύπου στην Ελλάδα ανησυχεί ελεύθερα και θορυβωδώς για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.
Δικαίωμά τους. Κι εγώ ανησυχώ για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.
Αλλωστε η ελεύθερη διατύπωση των ανησυχιών τους είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Την περασμένη Τρίτη, ο Μητσοτάκης έδειξε στο Ευρωκοινοβούλιο δύο εχθρικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων για να το αποδείξει («Αυγή» και «Δημοκρατία»).
Ειλικρινά όμως δεν κατάλαβα γιατί ενοχλήθηκαν οι ανήσυχοι που τους έδειξε.
Αν η επίδειξη της ελευθερίας του Τύπου δεν είναι η καλύτερη απάντηση στις ανησυχίες για την ελευθερία του Τύπου, τότε ποιος είναι; Οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα;»

Κάποιος από το συγκρότημα Μαρινάκη, πρέπει να μιλήσει στον Γιάννη Πρετεντέρη. Και για να μην το πάρει άσχημα, ας το κάνει έστω κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Γιατί ο Γιάννης, την ιδρώνει την φανέλα. Αρκεί να του εξηγήσεις το παιχνίδι.....

  documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: