Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ !!! [ video ]


Το μεσημέρι της Κυριακής 7/4, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσίασε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κινήματος για τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές του 2024.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας και νυν Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θοδωρής Ζαγοράκης. Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, θεωρούν ότι η ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Ευρωψηφοδέλτιο, καθρεφτίζει τον πανικό στη Χ. Τρικούπη λόγω της δημοσκοπικής καθίζησης και της απώλειας της δεύτερης θέσης στο σκέλος της πρόθεσης ψήφου. Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Φεβρουαρίου του 2024 ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ανάμεσα στους 17 Ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι στη συζήτηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα υπέγραψαν το περίφημο ''αντι-ψήφισμα''. Σύμφωνα με αυτό, το Ευρωκοινοβούλιο θα έπρεπε να χαιρετίσει την πρόοδο της χώρας μας και τα επιτεύγματα της Ν.Δ. και της κυβέρνησής της.
Εν τω μεταξύ κάθομαι και βλέπω όλους αυτούς τους γενίτσαρους του ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι Ευρωβουλευτές πλέον με τη νέα δημοκρατία και βγαίνουνε στα πάνελ...
Αυτοί είναι πιο φανατικοί νεοδημοκράτες ακόμα και από τον Άδωνη και τον Βορίδη
Σιχαμένη ''σοσιαλδημοκρατία''πάντα έφερνε από την πίσω πόρτα τον φασισμό....
Ποιος ο λόγος που υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα?? Για να ψηφίζει τα νομοσχέδια της δεξιάς ή για να τροφοδοτεί με στελέχη σχεδόν κάθε μέρα ?
Μου αρέσει που το σίχαμα τους παρουσιάζει σαν ποδοσφαιρικές μεταγραφές....

Δεν υπάρχουν σχόλια: