Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΝΤΡΟΠΗ....''ΣΙΧΑΜΑΤΑ'' !!! [ video ]

Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα που πραγματοποιείται για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από το σημείο του δυστυχήματος, βρέθηκαν υπολείμματα οστών. Πρόκειται για οικόπεδο, που ανήκει σε εργολάβο ο οποίος το τρίτο 24ωρο μετά το δυστύχημα έλαβε εντολή να μεταφέρει το χώμα επί του οποίου κατέληξαν τα πρώτα βαγόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και το αίτημα των συγγενών, οι έρευνες στη θέση «Πηγάδια».
Η περιοχή απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας, ενώ εντατικοποιήθηκαν και μάλιστα, ζητήθηκε νέος δειγματοληπτικός έλεγχος, ο οποίος αυτή τη φορά να καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις. Μετά και τη συνδρομή της ομάδας ''Anubis'' με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, φαίνεται πως οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών απέδωσαν καρπούς και κατάφεραν εκτός από συντρίμμια να εντοπίσουν και υπολείμματα οστών.

''Ενημερωθήκαμε από οικογένειες Ότι στην μάντρα ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ που πήγαν τα χώματα από τα Τέμπη βρέθηκαν ΟΣΤΑ. Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA. Πιστεύω τώρα να έχετε καταλάβει γιατί η Εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το Μπάζωμα. Φανταστείτε να γνωρίζανε που πήγαν τα χώματα. Θα τα είχαν πετάξει στην Θάλασσα οι ΑΛΗΤΕΣ. Είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που βρίσκονται οστά μετά από το ''σημείο 0'' στα Τέμπη και το ''ΚΟΥΛΟΥΡΙ''. Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ εάν δεν πληρώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ. Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά όπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μην χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως εν όψει εκλογών. ''ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ''.....αναφέρει σε ανάρτησή του ο

Στο έγγραφο είναι τα ποσά που πληρώθηκαν για το σήκωμα των βαγονιών για τυχών απεγκλωβισμό, και για την περίφραξη στο ''Κουλούρι'' Συνολικό ποσό 647.862€ Ξέρετε πόσα κόστιζε μια στοιχειώδης τηλεδιοίκηση....γύρω στα 90.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: