Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Η ''ASTRA ZENECA'' ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID-19....''ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΦΑΔΙΑ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ !!! [ video ]

Από αριστερά στα δεξιά : Ο Ναπολέων Βοναπάρτης του Αμαρουσίου που επί ημερών του στην περιφέρεια έφαγαν όσοι είχαν αφαλό.
Ο wannabe γκόμενος που νοιάζεται για τα δάση, πλην της εποχής που ήταν δήμαρχος και τσίμπησε δικαστήριο για χωματερή στον Υμηττό.
Ο μάγος - γιατρός των Παπούα που μια μας έλεγε κολλάει, αλλά στις εκκλησίες προσπερνάει, μια η μάσκα προστατεύει - μία δεν προστατεύει, καλύτερα κομπογιαννίτης παρά τέτοιος επιστήμονας.
Και τέλος, ο αφασικός γόνος με IQ σκουληκιού που παρ' όλη την πασιφανή νοητική του στέρηση έπρεπε ντε και καλά να κυβερνήσει αφού έφαγε κόκκινη κάρτα η αδερφή του, ίσως ο μεγαλύτερος γελωτοποιός που ξέρασε ετούτος ο τόπος. Ο φαρμακευτικός αγγλοσουηδικός κολοσσός δέχτηκε ομαδική αγωγή για τους ισχυρισμούς ότι το εμβόλιό του, που αναπτύχθηκε με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, προκάλεσε θάνατο και σοβαρές παρενέργειες σε δεκάδες περιπτώσεις ωστόσο η AstraZeneca αρνείται ότι η απόφαση απόσυρσης του εμβολίου σχετίζεται με τη δικαστική υπόθεση, επιμένοντας ότι το εμβόλιο αποσύρεται από τις αγορές για....εμπορικούς λόγους. Στη Βρετανία, όπου βρίσκεται και η έδρα της φαρμακευτικής εταιρείας, 51 οικογένειες έχουν καταθέσει ομαδική αγωγή κατά της AstraZeneca. Η AstraZeneca έχει υποστηρίξει στο παρελθόν σε δικαστικά έγγραφα ότι οι αξιώσεις κατά της εταιρείας είναι «μπερδεμένες» και «λανθασμένες νομικά». Ωστόσο, στο αρχείο υπεράσπισης, η AstraZeneca είπε ότι το προφίλ οφέλους/κινδύνου του εμβολίου ήταν, και παραμένει, θετικό. Πυρά κατά των επικριτών του εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, ύστερα από την απόφαση της AstraZeneca να αποσύρει το εμβόλιό της με την παραδοχή πως μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες θρομβώσεις.
Στο στόχαστρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν όλοι οι υπεύθυνοι του εμβολιαστικού προγράμματος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άκης Σκέρτσος και ο Άδωνης Γεωργιάδης, που τον επέκριναν ως «αντιεμβολιαστή» εξαιτίας της αντίθεσής του με το εμβόλιο AstraZeneca και τις επισημάνσεις του για τους κινδύνους που έκρυβε. Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αφήνει αιχμές αφήνει και για τους Αλέξη Τσίπρα, Ανδρέα Ξανθό και Νάσο Ηλιόπουλο.....ΕΔΩ....

Παυλος Πολακης

Δεν υπάρχουν σχόλια: