Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ. ΜΑ'Ι'ΝΤΑΝΟΙ - TV ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. !!! [ video ]

Ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη και τα πολιτικά καλλιστεία στην Ελλάδα καλά κρατούν. Σελέμπριτις και γόνοι, μεγαλοδημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, τρόφιμοι των Βρυξελλών και των αφεντικών, τουρκοφάγοι και ευρωλάγνοι συναγελάζονται στην πιο ανόητη και ανούσια προεκλογική «αντιπαράθεση», ενώ δίπλα μας γίνεται η σφαγή στη Γάζα, ο αιματηρός πόλεμος στην Ουκρανία και η ΕΕ μετατρέπεται σε «πολεμική οικονομία», ενώ μέσα στην Ελλάδα καλά δουλεύει το σφαγείο των ευρω-μνημονίων, με αποτέλεσμα για πολλούς ο μισθός να τελειώνει στα μισά του μήνα. «Ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που εγκληματούν εις βάρος όλων εμάς των Ελλήνων! Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για Ελλάδα, θρησκεία και οικογένεια. Σας θέλουμε μαζί μας για την Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες», ανέφερε σε δήλωσή του ο Φίλιππος Καμπούρης. Θέση στην Ευρωβουλή με το ΛΑΟΣ διεκδικούν γνώριμα πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάματος, όπως: η Βέφα Αλεξιάδου, η Εύη Βατίδου, o τηλεοπτικός επιχειρηματίας «Ριχάρδος» και η αδερφή του «βορειοηπειρώτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα», Ερμιόνη Κατσίφα. Επίσης, ο πρόεδρος του κόμματος, Φίλιππος Καμπούρης, ο αντιεμβολιαστής γιατρός, Φαίδων Βόβολης, και ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Όπως βλέπετε ο πρόεδρας του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης κατάφερε να μαζέψει διάφορα φυντάνια, μαιντανούς, tv περσόνες, και Ακροδεξιά Παρατράγουδα, στο κόμμα που ίδρυσε κάποτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και του οποίου ηγείται πλέον ο ίδιος. ΔΕΝ συμμετέχει στις εθνικές εκλογές από το 2015 και μετά, ωστόσο, λαμβάνει μέρος κανονικά στις Ευρωεκλογές. Το 2019 είχε συγκεντρώσει ποσοστό 1,23%. Εντέλει μπορεί η συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη να πήγε άπατη όπως όλα δείχνουν, αλλά το Ευρωψηφοδέλτιο που παρουσίασε χθές το κάποτε βασικό ακροδεξιό κόμμα της χώρας (ναι, εκεί φτάσαμε γιατί στο μεταξύ φύτρωσαν κι άλλα φυντάνια) ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

Τα πιο τρανταχτά ονόματα προφανώς έρχονται από τον χώρο της σόου μπιζ. Για την Ευρώπη η 42δα του ΛΑ.Ο.Σ. περιλαμβάνει το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, την πρώην τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη και την παντοτινή εθνική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου. ΒΕΦΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΔΟΥ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ. Θέση στην Ευρωβουλή με το ΛΑ.Ο.Σ. διεκδικούν επίσης ο πρόεδρος του κόμματος Φίλιππος Καμπούρης, ο αντιεμβολιαστής γιατρός Φαίδων Βόβολης και ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. «Ήρθε η ώρα να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ όλους αυτούς που εγκληματούν εις βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ! Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μεγάλη ΜΑΧΗ για ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Σας θέλουμε μαζί μας για την Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, δήλωσε ο Φίλιππος Καμπούρης.
Με ένα βίντεο στο twitter, η Εύη Βατίδου μας είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά ότι κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στις εκλογές 2023 με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Το πρώην μοντέλο πρώην παρουσιάστρια και πρώην σύζυγος Κούγια, θα διεκδικούσε την ψήφο του κόσμου στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, ενώ είχε καλέσει τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογική διαδικασία διότι, όπως είπε, από την αποχή επωφελούνται τα μεγαλύτερα κόμματα κι εξυπηρετείται έτσι το «σύστημα».
Η Εύη Βατίδου λοιπόν, αυτός ο ογκόλιθος γνώσεων και ρητορικής, προτάσσει και πάλι τα στήθη της απέναντι στο σύστημα. Αφού η ίδια ενημερώθηκε για το τι αριθμό έχει η άμεση δράση και το εκατό και ότι μπορούμε να έχουμε και μετρητά εκτός από κάρτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ότι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό». Κάπου εκεί έδωσαν τα χέρια για τον κοινό αγώνα προς τις εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι η Εύη Βατίδου, πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, είναι γνωστή και αγαπητή στο πανελλήνιο ώς ''το πιό διάσημο τακούνι'' της Ελλάδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: