Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ !!! [ video ]

Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, τον λυπήθηκα τον Μητσοτάκη. Πραγματοποιήθηκε ο τρίτος μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός τελικός στην Αθήνα, η μία από τις δύο φιναλίστ ήταν Ελληνική ομάδα, την οποία μάλιστα υποστηρίζει κιόλας κι αυτός φοβήθηκε να πάει. Προτίμησε, λέει, να δει τον αγώνα μαζί με φίλους, κάνοντας μπάρμπεκιου.
Πρώτον αμφιβάλλω αν έχει όντως φίλους και δεύτερον αποκλείεται όχι να ξέρει να κάνει μπάρμπεκιου, αλλά να ανάψει και φωτιά. Φοβήθηκε ο έρμος ο γόνος τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη γιούχα που θα έπεφτε από τις κερκίδες. Τι να πεις και τι να πρωτομαζέψεις μετά; Θα έχει δει το σκηνικό όλη η Ευρώπη.
Κι άντε, εδώ ελέγχει τα ΜΜΕ, θα έβγαιναν οι γνωστές «σφουγγαρίστρες» την επόμενη μέρα να πουν αυτά που λένε καθημερινά. Με τα ξένα Μέσα τι θα έκανε; Εκεί δεν πιάνουν οι λίστες Πέτσα και τα τηλεφωνήματα. Εκεί, σε περνάνε «πριονοκορδέλα» πριν το καταλάβεις…Θα πήγαινε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δει τον τελικό του Conference League αλλά μπορεί να βρεθεί μια μειοψηφία καμιά δεκαριά χιλιάδων οπαδών που θα κάνει φασαρία. Κάθισε σπίτι και έγραφε επιστολές διαμαρτυρίας στην Ούρσουλα για τις πολυεθνικές. Να είσαι πρωθυπουργός και να μην μπορείς να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της 99χρονης ιστορία της; Κάτι που ίσως δεν ξαναγίνει ποτέ; Λίγη, όχι πολύ, αξιοπρέπεια να έχεις, δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου. Αλλά όχι, από το να γίνει ρεζίλι ο Κυριάκος το «κατάπιε» και έκατσε σπιτάκι του. Απλά μας έδειξε για άλλη μία φορά πόσο λίγος είναι και σαν πρωθυπουργός και σαν άνθρωπος και σαν οπαδός. Ευτυχώς, πάντως, που έμεινε σπίτι του διότι αν πήγαινε τελικά στην OPAP Arena, τότε το παιχνίδι μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό. Μπορεί να έφευγε με κανά τρίμπαλο στο κεφάλι ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν και κακή ομάδα η Φιορεντίνα. Και τον Μητσοτάκη δεν τον λες και γουρλή….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: