Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΜΠΕΟΣ....WATCH !!! [ video ]

Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εμφανίστηκε στην παραλία «Αλυκές» του Βόλου με μαγιό, επιτέθηκε σε όσους μιλούν για την καθαρότητα της θάλασσας και για να δείξει πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος βούτηξε ο ίδιος στα νερά του Παγασητικού. «Είναι περιβαλλοντολόγοι του κ@λου» είπε και κάλεσε τους πολίτες να γεμίσουν την παραλία.
«Είναι μια επίσκεψη για την αποκατάσταση της παραλίας από άκρη σε άκρη μετά την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου. Τα συνεργεία θα παραδώσουν την παραλία πεντακάθαρη. Και με την ευκαιρία αυτή είπα να κάνω ένα μπάνιο συμβολικά. Για να κλείσω τα στόματα σε αυτούς που δυσφημούν την πόλη. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν. Αυτό ισχύει και για τη ''μαμή'', τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα».
Ό Μπέος όμως δεν ανέφερε ότι σε Πευκάκια, Αλυκές, Άναυρο και Πλάκες, ούτε ένας δεν κολυμπούσε στη θάλασσα, στον απόηχο των συστάσεων που απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, να αποφεύγεται το κολύμπι, μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων των δειγματοληψιών που έγιναν για να διαπιστωθεί αν έχει επιβαρυνθεί με μικροβιακό φορτίο ο Παγασητικός Κόλπος, μετά τη διοχέτευση μέσω του Ξηριά στη θάλασσα, λυμάτων από το Βιολογικό Καθαρισμό. Παράλληλα Κλιμάκιο Ελέγχου Προστασίας Περιβάλλοντος που συγκροτήθηκε την περασμένη Παρασκευή με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη, θα προχωρήσει σε νέα αυτοψία στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει και να συντάξει αναφορά. Παράλληλα, θα προχωρήσει και σε νέες δειγματοληψίες, οι οποίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο πλαίσιο παρακολούθησης του φαινομένου. Όλα τα σκατά στο βόθρο....

  taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: