Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ - Η SIEMENS - ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ - Η OFFSORE ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ''CAYMAN'' !!! [ video ]

Ποιος «φωστήρας» στο Μέγαρο Μαξίμου πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να «σηκώσει» το θέμα του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη; Ποιος, να του δώσουμε ένα βραβείο, μια πορτοκαλάδα βρε αδερφέ. Του γύρισε «μπούμερανγκ» και επανήλθαν στο προσκήνιο τα αδικήματα που επικρέμονται. Αυτό της ανακριβούς δήλωσης Πόθεν Έσχες και της κατοχής εξωχώριας εταιρίας. Στην πιάτσα τις λένε offshore…
Η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έως και τον Μάρτιο του 2015 μετείχε στην εξωχώρια εταιρία, Eternia Capital Management, η οποία ΔΕΝ δηλώθηκε ποτέ, όπως έπρεπε. Παρά τις φωνές από τα «παπαγαλάκια» και την επίθεση κατά του Documento από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, η δημοσίευση των Paradise Papers από τη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων, icij.org, υποχρέωσε την «πρώτη κυρία» να παραδεχτεί τη συμμετοχή της σε αυτή. Άλλο που ποτέ δεν κλήθηκε επί της ουσίας να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού είπε ότι η εταιρία ήταν ανενεργή από το 2012 και παραδέχθηκε επί της ουσίας ότι έκλεισε το 2015.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ των νησιών Κέυμαν, η εταιρεία Eternia η οποία ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη, ήταν ενεργή έως τον Μάρτιο του 2015. Στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού το 2015 δεν έχει δηλωθεί. Έχουμε λοιπόν δυο πολύ σοβαρά αδικήματα: 1. Ανακριβούς δήλωσης Πόθεν Εσχες 2. Κατοχής εταιρείας offshore που απαγορεύει ο νόμος για πολιτικούς.
Ο
Κ. Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει γιατί δεν δήλωσε την offshore και η Δικαιοσύνη γιατί δεν τον δίωξε αφού είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο. Επίσης σε ότι αφορά την ουσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει τι ήθελε η οικογένεια την offshore η οποία δεν εμφανίζεται να έχει κάποια παραγωγική δραστηριότητα. Για τι ακριβώς τη χρησιμοποιούσε; Να αφήσει την καραμέλα του «όλα έχουν ελεγχθεί» και να απαντήσει δίνοντας εξηγήσεις. Το Πόθεν Έσχες του Μητσοτάκη «βραχυκυκλώνει» από την εποχή της Siemens. Οι προβληματικές δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του Κ. Μητσοτάκη δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο ούτε ξεκίνησαν με τις εξωχώριες εταιρείες της Μαρέβας Γκραμπόφσκι και το διαβόητο σπίτι του Βολταίρου Μέσα στην τρέλα του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, κανένα ΜΜΕ δεν άσκησε, τότε, έλεγχο και κριτική, ως όφειλε, στο πρωθυπουργικό ζεύγος και έτσι το αποτέλεσμα σήμερα είναι να μπαίνει στο στόχαστρο της Πειραιώς και των Πετσωμένων sites ο Στέφανος Κασσελάκης για τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας.
Οι δεξιοί με 3 χρόνια εργασίας στην τράπεζα που τον έβαλε ο μπαμπάς του να παίζει τον ειδικό αναλυτή του τίποτα δεν έχουν απορίες για τα 39 ακίνητα του Μητσοτάκη ..
Δυστυχώς, για τον Κυριάκο όμως, ο κόσμος και κυρίως ο νεαρός κόσμος ενημερώνεται πλέον από τα social media. Ας κάνει ο ίδιος μια βόλτα να δει τι γράφεται για το Πόθεν Έσχες του. Ας τον ενημερώσει ένας συνεργάτης του, τόσους πληρώνει εκεί στο Μαξίμου.  Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ενώ φωνάζουν για το Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη, πάνε για να δώσουν παράταση στην υποβολή των σχετικών δηλώσεων....

                
Στίχοι
Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφέςνησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύριαάιντε πάρτε τα βρε
Πάρτε ζβάρα τα βουνά τις κορφέςνησιά και πόλεις, τα χωριά, γιοφύριακαι αλωνίστε τα βρε
Πάρτε ζβάρα και άντε πιάστε τα βρεπιάστε δρόμους, πλατείες, τα στενά στη γύραάιντε πιάστε τα βρε
Πάρτε ζβάρα και άντε πιάστε τα βρεπιάστε δρόμους, πλατείες, τα στενά στη γύρακαι πατήστε τα βρε
Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρεβρείτε κάθε παλιό, κάθε σάπιο και μαύροκαι άιντε κάψτε το βρε
Πάρτε τα ζβάρα όλα κάψτε τα βρεκάψτε κάθε παλιό, για να βγει από μέσαο πιο όμορφος ανθός

Δεν υπάρχουν σχόλια: