Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 : ΤΥΧΑΙΟ ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! [ video ]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρέθηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Έλα μου όμως που η παρουσία του έκανε το σύννεφο να φέρει βροχή και έτσι υπό έντονη βροχόπτωση έγινε όλη η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, να την παρακολουθούν από την εξέδρα των επισήμων στον Σηκουάνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν πτοήθηκαν από την ισχυρή βροχή που έπληξε το Παρίσι και παρακολούθησαν με νάιλον την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα πειράγματα με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι να αποθανατίζει τη στιγμή.
Παλιά στο γήπεδο της Παναχαικής υπήρχε ο περίφημος "τσακατσούκας", ένας φτωχός βιοπαλαιστης που πουλούσε πασατέμπο και τραγουδούσε στιχάκια για τον Δαβουρλή, τον Ρήγα και τον Στραβοπόδη.
Όταν έπιανε βροχή, πουλούσε πλαστικές σακούλες, ένα δίφραγκο έκανε η μία...
Που να φανταζόταν ο φουκαράς πως μία μέρα θα δικαιωνόταν;
Προηγουμένως ο πρωθυπουργός της χώρας είχε βρεθεί στην δεξίωση του Εμανουέλ Μακρόν στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας, μαζί με άλλους ηγέτες κρατών ανά τον κόσμο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: