Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Η ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η....50η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ !!! [ video ]

Ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα προσδίδει φέτος στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, η συμπλήρωση 50 χρόνων από τον Ιούλιο του 1974. Στο πλαίσιο αυτό, πρόσκληση για να παρευρεθούν στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Έχουν λάβει  πρόσκληση δήμαρχοι περιοχών, μεταξύ των οποίων ακριτικές, όπως η Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, η Χάλκη και η Κάσος, και μαρτυρικές, όπως το Δίστομο και τα Καλάβρυτα, που έχει επισκεφθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα τελευταία δύο χρόνια. Πλημμυροπαθείς από τη Θεσσαλία. Επίσης εγκαυματίες και συγγενείς θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά μόνο η οικογένεια της αγνοούμενης Εριέττας, από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία, προσκλήθηκε στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους υπόλοιπους συγγενείς να μένουν εκτός.
Πρέπει να διαθέτεις μεγάλο θράσος για να μην καλέσεις στη γιορτή της...."Δημοκρατίας" τους γονείς των δολοφονημένων παιδιών στο Έγκλημα στα Τέμπη και την Μαρία Καρυστιανού!.
Και η πρόεδρος Κατίνα.....έχει αποδείξει ότι διαθέτει περίσσιο....

Η Έλενα Ακρίτα, τονίζει σε ανάρτησή της συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία σχετική φωτογραφία. «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – η ίδια που πέταγε λουλούδια στα βαγόνια των Τεμπών σαν να ήταν τα μπουζούκια – κάλεσε (ορθως) στην αποψινή δεξίωση τους συγγενείς των νεκρών στο Μάτι, αλλά όχι τους γονείς των νεκρών στα Τέμπη, με μοναδική εξαίρεση την οικογένεια της αδικοχαμένης Εριεττας. Τι φοβάται άραγε; Την οργή των οικογενειών; Να πάτε στην δεξίωση, μην παραλείψετε», σχολιάζει στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.....
Για το εάν σ' αυτή τη γιορτή Δημοκρατίας είναι καλεσμένος και ο Ζελένσκι θα σας πούμε ψέματα και δεν είναι στις προθέσεις μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: