Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ : ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟΝ....''ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ''. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!! [ video ]

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, συνέχισε το σερί με τις γκάφες καθώς ανήγγειλε τον «πρόεδρο Πούτιν», υποδεχόμενος τον αρχηγό του Ουκρανικού κράτους Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Σύνοδο του NATO στην Ουάσιγκτον!                                                           "Και τώρα θέλω να μεταφέρω αυτό στον Πρόεδρο της Ουκρανίας.
Κυρίες και κύριοι, ο Πρόεδρος Πούτιν!"
"Πάγωσε" το ακροατήριο με την προφητεία του Μπάιντεν!
Σύσσωμοι, όμως, χειροκρότησαν! Ομοίως, απαντώντας στην πρώτη ερώτηση των δημοσιογράφων, για την Κάμαλα Χάρις και για το αν θα την πρότεινε ως διαδοχό του, την μπέρδεψε  με τον Ντόνλντ Τραμπ. «Δεν θα διάλεγα την αντιπρόεδρο Τραμπ για αντιπρόεδρο αν δεν πίστευα ότι δεν είχε τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος. Οπότε θα ξεκινήσω από εκεί», είπε ο Μπάιντεν. Ο Ντόναλντ Τραμπ, έσπευσε να χλευάσει τον Αμερικανό πρόεδρο, με ανάρτηση στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Τέλεια δουλειά, Τζο!». Χαρακτηριστική φυσιογνωμία που αντικατοπτρίζει την κατάντια των ανεγκέφαλων πολιτών της Αμερικής.
Μόνο ως τραγωδία μπορεί να θεωρηθεί η πνευματική και νοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι σαφές ότι δεν μπορούσε και δεν μπορεί να ασκεί προεδρικά καθήκοντα στον πιο ισχυρό πολιτικο-στρατιωτικό οργανισμό του κόσμου. Μέχρι εκεί λοιπόν έχει φτάσει η... άνοια του Προέδρου των ΗΠΑ, που δεν γνωρίζει ούτε που πατάει ούτε που βρίσκεται !!!
Μέχρι εκεί έχει φτάσει η δύναμη του παρακράτους, ή στην πιο σικ ονομασία του, του "βαθέως κράτους", που αποφασίζει για Τρίτους Παγκόσμιους Πολέμους, για τοπικούς πολέμους, για την καταστροφή των οικονομιών της ΕΕ, των χωρών της Δύσης και των ίδιων των ΗΠΑ,
για τις βιοχημικές "πανδημίες", για τα νέα ''στάνταρτς κοινωνικής συμπεριφοράς'', για την φτώχεια, την εξαθλίωση και την εξόντωση των ανθρώπων.
Η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε σήμερα ότι η διανοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει γίνει το βασικό θέμα στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα.
Το «βαθύ κράτος» και τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών για μεγάλο διάστημα έκρυβαν την αλήθεια από την κοινή γνώμη. Είπε ο Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: «
Δίνω τον λόγο στον Πρόεδρο της Ουκρανίας, ο οποίος έχει τόσο θάρρος όσο και αποφασιστικότητα. ''Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν''. Μου φαίνεται ότι η περιβόητη ''Ρωσική παρέμβαση στις Αμερικανικές εκλογές δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Υπάρχει ένας φιλορώσος υποψήφιος που ελέγχεται από το ''χέρι του Κρεμλίνου''. Περιμένουμε την υστερία της Χίλαρι Κλίντον για την ''επίθεση στην Αμερικανική δημοκρατία'' και την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποκάλυψη συνωμοσίας ''εγχώριων τρομοκρατών''» ανέφερε ειρωνικά η Ζαχάροβα στον λογαριασμό της στο X. Οι ΗΠΑ για μία ακόμα φορά προκαλούν απογοήτευση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: