Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΣΤΑΚΙ ΚΑΙ....''ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ'' !!! [ video ]

Πολλές αντιδράσεις είχε προκαλέσει η δήλωση του Μάκη Βορίδη για τη μία... φέτα καρπούζι, που μπορούμε να αγοράζουμε, αντί για ολόκληρο το καρπούζι. Μία τοποθέτηση που έρχεται λίγα 24ωρα μετά από αυτή για τα "τέσσερα τοστ που χορταίνουν μία οικογένεια", όπως ακούστηκε σε πρωινή εκπομπή δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ (γάιδαρο).

Ο υπουργός Επικρατείας, αφού υπεραμύνθηκε των μέτρων της κυβέρνησης για το ζήτημα της ακρίβειας, έκανε αναφορά στην "καταναλωτική συμπεριφορά στην Ελλάδα". Σαν να μην έφτανε αυτός, σε μία αν μη τι άλλο αξιομνημόνευτη δήλωση προχώρησε και ο Μακάριος Λαζαρίδης της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ (γάιδαρο) για την ακρίβεια, είπε το εξής ως λύση για το πρόβλημα:

“Αγοράστε μια φέτα καρπούζι, όχι ολόκληρο”.

Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μια γυναίκα που ήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα και έπαθε σοκ όταν είδε τις τιμές των ροδάκινων, ο Μακάριος Λαζαρίδης απάντησε:

“Επιτρέψτε, επειδή το είδα και γω το ρεπορτάζ κυρία Μιχαηλίδου, στο εξωτερικό, όπως ξέρετε πολύ καλά, δεν αγοράζουν ένα κιλό φασολάκια ή δεν αγοράζουν ένα καρπούζι, αγοράζουν μια φέτα καρπούζι, άρα μήπως έχει συμβεί κάτι διαφορετικό”......

Δεν υπάρχουν σχόλια: