Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΗΠΑ : Ο ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!! [ video ]

Ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδέχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεκλογική του εκστρατεία και να παραδώσει τη σκυτάλη σε άλλον Δημοκρατικό που θα αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος βλέπει τα ποσοστά του να αυξάνονται, ειδικά μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του. Δημοσίευμα του Αμερικανικού ιστοτόπου Axios, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές των Δημοκρατικών, σημειώνει ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Τζό Μπάιντεν να αντιληφθεί ο ίδιος την πτώση του και να αποφασίσει αποχώρηση.
Εξηγώντας οι αρθρογράφοι γιατί οι πιέσεις θα έχουν αποτέλεσμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, γράφουν ότι o 81χρονος Μπάιντεν, που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω νόσησης με κορωνοϊό, δεν έχει δημόσια παρουσία και σε προσωπικό επίπεδο εμφανίζει εικόνα παραίτησης λόγω της αυξανόμενης πίεσης, των κακών δημοσκοπήσεων και της καθημερινής κριτικής, στοιχεία που καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της εκστρατείας του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη Washington Post, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες ότι οι πιθανότητες του προέδρου Τζο Μπάιντεν να νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου εξανεμίζονται και πιστεύει πως ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να εξετάσει σοβαρά την υποψηφιότητά του.
Τα κορυφαία μέλη του κόμματος, οι φίλοι του Μπάιντεν και οι δωρητές σε θέσεις-κλειδιά, πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί να νικήσει, ούτε και μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου για την ηλικία και την οξύνοιά του, τη στιγμή που αδυνατεί να εξασφαλίσει πλειοψηφίες στο Κογκρέσο. Όπως, μάλιστα, σημειώνει ο ιστότοπος Axios, συνεργάτες του Μπάιντεν τον συμβουλεύουν να αποχωρήσει γιατί εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο οι πιθανότητες να χάσει με μεγάλη διαφορά από τον Ντόναλντ Τραμπ και η εικόνα των Δημοκρατικών να υποστεί ισχυρό πλήγμα είναι μεγάλες.
Είναι γεγονός, πάντως, τις τελευταίες ημέρες και μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, ότι οι πιέσεις για αποχώρηση είναι πιο έντονες παρά ποτέ. Την ίδια στιγμή, οι Δημοκρατικοί αναμένουν ότι οι δημοσκοπήσεις μετά το Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων θα εκτινάξουν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του αντίπαλου κόμματος, με τους Δημοκρατικούς να χάνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στο Κογκρέσο.

«Προσεύχομαι να κάνει το σωστό. Οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε στενός συνεργάτης του Μπάιντεν.....

Μέχρι που λοιπόν περιμένουν να φτάσει η... άνοια του Προέδρου των ΗΠΑ, που τη μία σωριάζεται φαρδύς - πλατύς και την άλλη δεν γνωρίζει ούτε το πότε "αποχωρεί" !!!
Μέχρι εκεί έχει φτάσει η δύναμη του παρακράτους, ή στην πιο σικ ονομασία του, του "βαθέως κράτους", που αποφασίζει για Τρίτους Παγκόσμιους Πολέμους, για τοπικούς πολέμους, για την καταστροφή των οικονομιών της ΕΕ, των χωρών της Δύσης και των ίδιων των ΗΠΑ,
για τις βιοχημικές "πανδημίες", για τα νέα ''στάνταρτς κοινωνικής συμπεριφοράς'', για την φτώχεια, την εξαθλίωση και την εξόντωση των ανθρώπων. Λίγες βδομάδες αφότου μπέρδεψε τους Ουκρανούς με τους Ιρανούς, ο Αμερικανικός πρόεδρος φάνηκε να ξεχνά στιγμιαία αν έχει κάποιον δίπλα του για να του σφίξει το χέρι λειτουργώντας σαν να πάσχει από αμνησία ή Αλτσχάιμερ.....

Το «βαθύ κράτος» και τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών για μεγάλο διάστημα έκρυβαν την αλήθεια από την κοινή γνώμη. Είπε ο Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: «Δίνω τον λόγο στον Πρόεδρο της Ουκρανίας, ο οποίος έχει τόσο θάρρος όσο και αποφασιστικότητα. ''Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν''. Μου φαίνεται ότι η περιβόητη ''Ρωσική παρέμβαση στις Αμερικανικές εκλογές δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Υπάρχει ένας φιλορώσος υποψήφιος που ελέγχεται από το ''χέρι του Κρεμλίνου''. Περιμένουμε την υστερία της Χίλαρι Κλίντον για την ''επίθεση στην Αμερικανική δημοκρατία'' και την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποκάλυψη συνωμοσίας ''εγχώριων τρομοκρατών''» ανέφερε ειρωνικά η Ζαχάροβα στον λογαριασμό της στο X.
Οι ΗΠΑ για μία ακόμα φορά προκαλούν απογοήτευση Υπενθυμίζεται ότι o Ντόναλντ Τραμπ σε σχετικό βίντεο, κάθεται πάνω σε ένα αμαξάκι για γκολφ και ακούγεται να λέει πως ο Μπάιντεν είναι ένας «γέρικος σωρός από σκ@τ@» υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί» (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου), φήμη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαψεύσει ο Αμερικανός πρόεδρος.                                                                                                                               Γίνεται έτσι πλέον παγκοσμίως γνωστός, ποιός ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος Μπάιντεν έπεφτε συνεχώς στα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους πριν λίγο καιρό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: