Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΤΡΑΜΠ !!! [ video ]

«Και ενώ ήταν η δική μου πρόθεση να διεκδικήσω την επανεκλογή μου, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον του κόμματός μου και της χώρας για μένα να παραιτηθώ και να επικεντρωθώ αποκλειστικά στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας μου».

Ποιος είναι ο «Γενοκτόνος Τζο»

Με αυτή τη χαρακτηριστική δήλωση ο Biden αποχωρεί από την προεκλογική κούρσα. Στην ανακοίνωση τερματισμού της εκστρατείας του για επανεκλογή στις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Biden δήλωσε ότι «θα παραμείνει πρόεδρος των ΗΠΑ μέχρι τη λήξη της θητείας του τον Ιανουάριο του 2025». Το ότι αυτός ο άνθρωπος, θεωρητικά τουλάχιστον, κρατούσε το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά και θα μπορούσε να δώσει εντολή εξαπόλυσης πυρηνικών όπλων, γεμίζει με ανατριχίλα τους γνωρίζοντες.
Η ευθύνη για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος με άνοια κυβέρνησε επί τέσσερα έτη την ισχυρότερη χώρα του πλανήτη βαρύνει εξολοκλήρου το Δημοκρατικό Κόμμα Από την πλευρά τους οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν να παραιτηθεί άμεσα από την προεδρία των ΗΠΑ ο Biden, τον οποίο ο Trump χαρακτηρίζει απατεώνα και τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της χώρας. Μιλώντας στο CNN ο Trump χαρακτήρισε τον Biden «μακράν τον χειρότερο που είχαμε στην ιστορία της χώρας μας».
Το πιθανότερο πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Biden είναι η νυν αντιπρόεδρος Kamala, για την οποία ο Trump είπε πως θα την κερδίσει πιο εύκολα από ότι θα κέρδιζε τον Biden.
Στη συνέχεια με ανάρτησή του επιτίθεται και πάλι στον Biden λέγοντας πως «δεν ήταν ικανός να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος και σίγουρα δεν είναι ικανός να υπηρετήσει – και δεν ήταν ποτέ».
Ακόμη έκανε λόγο για «συνωμοσία του γιατρού του και των ΜΜΕ για να κρύψει τη σωματική και ψυχική του κατάσταση» και πρόσθεσε ότι «θα υποφέρουμε πολύ λόγω της προεδρίας του, αλλά θα επανορθώσουμε τη ζημιά που έχει κάνει πολύ γρήγορα.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αύριο ο απατεώνας Τζο Μπάιντν θα ξυπνήσει και θα έχει ξεχάσει πως παραιτήθηκε σήμερα της κούρσας». Ολοκλήρωσε το κρεσέντο του με το «ποιος κυβερνά τώρα τη χώρα; Δεν είναι ο απατεώνας Τζο. Δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού βρίσκεται. Αν δεν μπορεί να διεκδικήσει το χρίσμα, δεν μπορεί να ηγηθεί της χώρας».
Ο Joe Biden «πρέπει να παραιτηθεί αμέσως» δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Mike Johnson, μετά την ανακοίνωση του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για μια νέα προεδρική θητεία.
«Αν ο Joe Biden δεν είναι ικανός να διεκδικήσει την προεδρία, δεν είναι ικανός να υπηρετήσει ως πρόεδρος. Πρέπει να παραιτηθεί αμέσως», τόνισε ο Johnson με ανάρτηση στο X....

Δεν υπάρχουν σχόλια: