Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 : ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ''FAKE'' ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ !!! [ video ]

Σκάνδαλο μεγατόνων κλονίζει τους Ολυμπιακούς του Παρισιού μετά από αποκαλύψεις αθλητών ότι τα χρυσά μετάλλια που έλαβαν είναι πλαστά και στην πραγματικότητα είχαν γέμιση σοκολάτα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση δάγκωσαν το μετάλλιο τους, ανακαλύπτοντας ότι επρόκειτο για σοκολατένιο νόμισμα με κάλυμμα χρυσόχαρτου.

Οι νέες αποκαλύψεις απειλούν να τινάξουν στον αέρα το κύρος της διοργάνωσης, η οποία εξαρχής αντιμετωπίζει οργανωτικά προβλήματα, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν όλα τα μετάλλια περιέχουν σοκολάτα ή μόνο τα χρυσά. Οι υποψίες της ΔΟΕ πέφτουν στους Γάλλους, οι οποίοι λόγω του τεράστιου κόστους της διοργάνωσης είναι πιθανό να προτίμησαν αυτή τη λύση για να εξοικονομήσουν χρήματα, ελπίζοντας πως κανείς δεν θα το αντιληφθεί. Ο Αμερικανός αθλητής του σκέιτμπορντ Nyjah Huston, μία εβδομάδα μετά την επιτυχία του, αποκάλυψε στο Instagram την κατάσταση του χάλκινου μεταλλίου του. Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Εντάξει αυτά τα μετάλλια φαίνονται υπέροχα όταν είναι ολοκαίνουργια. Αλλά αφού το άφησα λίγο στο ιδρωμένο δέρμα μου και το έδωσα σε φίλους μου να το φορέσουν, διαπίστωσα ότι δεν είναι και τόσο υψηλής ποιότητας. Είναι σαν το μετάλλιο να έρχεται από την εποχή του Β'.Π.Πολέμου».......

  tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: