Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΤΩΝ ΔΕΚΑ !!! [ video ]

Πρωτοφανείς σκηνές με μια διμοιρία οπλισμένων Γερμανών αστυνομικών που κυνηγούσε ένα δεκάχρονο αγοράκι με μια παλαιστινιακή σημαία, κατέγραψαν διαδηλωτές και αυτόπτες μάρτυρες στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τη γενοκτονία στη Γάζα. Ύστερα από το κυνηγητό μέλη της γερμανικής αστυνομίας φαίνονται να κυκλώνουν και να προσαγάγουν το παιδί που είναι εμφανώς τρομοκρατημένο.

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του κόσμου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Η Γερμανία είναι μια από τις χώρες που προμηθεύει τον ισραηλινό στρατό με όπλα και εξοπλισμό δισεκατομμυρίων ευρώ για να συνεχίζει τη σφαγή στη Γάζα. Για το γεγονός αυτό βρίσκεται κατηγορούμενη ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου για διευκόλυνση της γενοκτονίας. Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε ότι θα επιβληθούν ορισμένοι περιορισμοί στις πωλήσεις, συνεχίζει να αντιμετωπίζει σαν εγκληματίες όσους αντιδρούν στην πολιτική της.
Η αστυνομία εισβάλλει συχνά σε εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη και διώκει ομιλητές ενώ για πρώτη φορά από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο έχει παγώσει και λογαριασμούς Εβραϊκών οργανώσεων που εκφράζουν την αντίθεσή τους στα ισραηλινά εγκλήματα πολέμου......
 

Infowar

Δεν υπάρχουν σχόλια: