Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Η...ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Η...ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ....''ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ'' !!! [ video ]

Μετά τα χαλιά αξίας 17.980 που αγόρασε η ''πριγκίπισσα'' του Τουρισμού, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth, θα συναντήσει τη Βασίλισσα Κάκο στο ταξίδι της στην Ιαπωνία και δαπάνησε το ποσό των 55.973, καθώς ως γνήσια Κρητικοπούλα δεν μπορεί να πάει με άδεια χέρια στο Παλάτι.
Για πολυήμερο ταξίδι στην Ιαπωνία ετοιμάζεται να φύγει η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, παρά τον σάλο με τα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη και το ευγενικό «άδειασμα» από το Μαξίμου.
Οι δαπάνες που «συνόδευαν» τις αποσκευές της Όλγας Κεφαλογιάννη, το ταξίδι της οποίας στην Ιαπωνία κόστισε περίπου 80.000 ευρώ, είναι τα εξής:

  • 15 κλαδιά ελιάς εθιμοτυπίας έναντι του ποσού των 1.333 ευρώ,
  • 4 αντικείμενα εθιμοτυπίας έναντι του ποσού των 300 ευρώ,
  • 1 συμβολικό αντικείμενο εθιμοτυπίας που θα προσφερθεί στην Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, έναντι του ποσού των 166,5 ευρώ.
Επίσης διατέθηκε το ποσό των 27.760 για την μεταφορά 70 εκθεμάτων της Έκθεσης φωτογραφίας McCabe καθώς και την αποστολή 550 αντιγράφων του βιβλίου, του Νίκου Καζαντζάκη, με τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία» αξίας 26.880 .
Όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύει η
''πριγκίπισσα'' του Τουρισμού, αδιαμφισβήτητα πρέπει να προβληματίσουν το Μαξίμου, καθώς όπως όλα δείχνουν, σε λίγο η υπουργός θα ξοδεύει περισσότερα από την καμπάνια για τον τουρισμό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: