Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΤΙΑ !!! [ video ]

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega, το πρωί του Σαββάτου και αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα και στην απόφασή του να πάει στα μπουζούκια λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου χαρακτήρισε προκλητική την συμπεριφορά του και έτσι ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην παρουσιάστρια κάνοντάς της μία ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη.

Αλέξης Κούγιας: «Γιατί έχετε αυτή την ιερή αγανάκτηση; Να μιλήσουμε ήρεμα».

Αλέξης Κούγιας: «Εσείς γνωρίζετε τι κάνει στο σπίτι της, στο κρεβάτι της, τι κάνει και τι ώρα βγαίνει η κυρία Λύτρα; Γνωρίζετε τι κάνει και πως διασκεδάζει;» είπε ο ποινικολόγος.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Συγγνώμη, αυτό το λέτε σε αντιπαράθεση με το ότι πήγε στα μπουζούκια ο κύριος Λύτρας; Δε θεωρείται ότι προκαλεί; Δεν είπα ότι είναι παράνομο»

Αλέξης Κούγιας: «Εσείς προσωπικά είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια. Παντρευτήκατε έναν άνθρωπο που εργαζόταν εκεί»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όχι ιδιαίτερα. Όχι όση φαντάζεστε»

Αλέξης Κούγιας: «Στα μπουζούκια εργαζόταν ο σύζυγός σας»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ ξημεροβραδιαζόμουν εκεί»

Αλέξης Κούγιας: «Σε μπουζουκομάγαζα εργαζόταν»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είχε δείρει όμως κάποιον» 

              Αλέξης Κούγιας: «Όποιος δέρνει δεν πηγαίνει στα μπουζούκια; Στα μπουζούκια πηγαίνεις όταν έχεις ντέρτια. Εμείς είμαστε από λαϊκές γειτονιές. Ο Λύτρας έχει ντέρτια. Και πήρε την κόρη του να πάει να διασκεδάσει. Δεν πήρε καμία με πλαστικές να πάει να κάνει φιγούρα, όπως κάνουν πολλοί», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιαςη είναι πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, η οποία είναι γνωστή και αγαπητή στο πανελλήνιο ώς ''το πιό διάσημο τακούνι'' της Ελλάδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: