Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΠΑΥΛΟΣ !!! [ video ]

Δεκάδες είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media από το χθεσινό pre wedding party της κόρης του τέως, Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Θεοδώρας, και του μέλλοντος συζύγου της, Μάθιου Κούμαρ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου.
Σ' αυτές, αποτυπώνονται οι μοναδικές στιγμές ευτυχίας που έζησε το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι, παρέα με τους....''υψηλούς'' προσκεκλημένους του.

Σε ένα βίντεο, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει απαθανατιστεί να χορεύει το τραγούδι «Δραπετσώνα» που έχει συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης και έχει γράψει ο Τάσος Λειβαδίτης με εκτελεστή τον Γρηγόρη Μπιθικότση. Τη στιγμή του χορού της οι προσκεκλημένοι δεν σταματούν να τους χειροκροτούν. Δεν φτάνει η βεβήλωση του χώρου του μουσείου, βεβήλωσαν και τη ζωή και την Ιστορία.
 «Διάφοροι έκπτωτοι Γλύξμπουργκ χορεύουν τη ''Δραπετσώνα'' στο Pre Wedding Party στο Βυζαντικό Μουσείο. Απολαύστε το ζεϊμπέκικο που σε χρόνο dt μετατρέπεται σε τσάμικο – waltz & rock & roll. Τη Δραπετσώνα ρε φίλε… ''…εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί''. Σας γλεντάνε γερά, όλα τα παράσιτα ελληνούτσοι - κυρ Παντελήδες»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: