Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ART WALK ΠΑΤΡΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!! [ video ]

Το 9o Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk 9 ολοκληρώνεται και η Art in Progress μας προσκαλεί στο «πραγματικό» Art WALK, την μεγάλη περιπατητική ξενάγηση στις τοιχογραφίες της πόλης!
Στους δρόμους της πόλης λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με όσους δεν ξέρουμε και να γνωρίσουμε μέσα από τα μοναδικά τους έργα, «καλλιτέχνες του δρόμου» διεθνούς εμβέλειας που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα.
Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, άνετα παπούτσια, ποδήλατα, πατίνια, καρότσια και το κεφάλι ψηλά, θα σας ταξιδέψουμε στον κόσμο μίας διαφορετικής Πάτρας. Σε μία πόλη που ανήσυχοι πολίτες της, την μεταμορφώνουν χρόνο με το χρόνο σε ένα υπέροχο υπαίθριο μουσείο σύγχρονων έργων τέχνης. Θα σας μιλήσουμε με αμείωτο ενθουσιασμό για το όραμά μας και για το πως μία ομάδα συμπολιτών μας, ένα μικρό κύτταρο της κοινωνίας κατάφερε να κάνει κάτι τόσο μεγάλο και μοναδικό για ολόκληρη την χώρα.
Θα είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις, συνεργασίες, καινοτόμες ιδέες και δράσεις διάδοσης και ανάπτυξης της σύγχρονης τέχνης του δρόμου.
Το υπαίθριο μουσείο τοιχογραφιών της Πάτρας μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και είναι πια σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας! Θα επισκεφθούμε ένα μέρος από τις 72 τοιχογραφίες που έχει υλοποιήσει η Art in Progress τα τελευταία 9 χρόνια στην πόλη.
Μία συναρπαστική εμπειρία περιήγησης στην πόλη και ξενάγησης μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις και τεχνικές που προσδίδουν θετική ενέργεια στον αστικό ιστό.
Έτσι λοιπόν δίνουμε ραντεβού,
🕴 την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στο ύψος της Πλατείας Φιλικών.📍 Π.Π. Γερμανού, Πλατεία Φιλικών https://maps.app.goo.gl/TPdj9GkGCrX5EJsd7
🚶🏾‍♀️ Στην συνέχεια, κατά τις 11:15 π.μ. θα μπορείτε να μας βρείτε στην Λεωφ. Γεωργ. Παπανδρέου και Καλαβρύτων στην Πλατεία Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
📍 Λεωφ. Γεωργ. Παπανδρέου και Καλαβρύτων, Πλατεία Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος https://maps.app.goo.gl/qTQDfUq221HsKyxKA
🕴 Η βόλτα μας ολοκληρώνεται περίπου στις 12:30 με 13:00 στην Βενιζέλου στο ύψος της οδού Αγ. Σαράντα.
Θα κλείσουμε την αυλαία με χαμόγελα και σκέψεις για το ArtWalk 10!
Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: