Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ''RHEINMETALL'' ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ''ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ'' Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!! [ video ]

Η μεγαλύτερη γερμανική εταιρεία κατασκευής όπλων, η Rheinmetall, είχε ανακοινώσει ότι θα ανοίξει στην Ουκρανία εργοστάσιο κατασκευής τεθωρακισμένων οχημάτων σε δώδεκα εβδομάδες, στις 10.07.2023 σε συνέντευξή του στο CNN ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, σύμφωνα με το Ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform. Το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στο Δυτικό τμήμα της Ουκρανίας, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Rheinmetall, Αρμιν Πάπεργκερ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι έγινε η τελετή εγκαινίων του κέντρου συντήρησης και επισκευών της Rheinmetall Ukrainian Defense Industry LLC στη δυτική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Γερμανικός όμιλος Rheinmetall. Η τοποθεσία του εργοστασίου δεν έχει γίνει γνωστή για λόγους ασφαλείας. Η εταιρεία θα εκπαιδεύει επίσης Ουκρανούς για τη συντήρηση αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, το νέο εργοστάσιο θα κατασκευάζει και θα επισκευάζει τα οχήματα προσωπικού Rheinmetall Fuchs. Η Rheinmetall παράγει επίσης τα άρματα μάχης Leopard, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας Skynex, και τα οχήματα μάχης πεζικού Marder. Το κόστος κατασκευής του εργοστασίου εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Όπως και ότι μπορεί να κατασκευάζει έως 400 άρματα μάχης τον χρόνο. Μάλιστα η ίδια εταιρεία θέλει να κατασκευάσει συνολικά 4 εργοστάσια, με σκοπό να....''βοηθήσει'' με πιο άμεσο τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, είναι έτοιμος να κάνει ''τα… δικά του εγκαίνια'' στο πρώτο Νατοϊκό εργοστάσιο κατασκευής οπλικών συστημάτων επί Ουκρανικού εδάφους.

Ο ίδιος υποσχέθηκε «πυροτεχνήματα» στο Γερμανικό στρατιωτικό εργοστάσιο της Rheinmetall.

Ιδού τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Telegram ο Μεντβέντεφ πριν από λίγα λεπτά:

«Η Γερμανική εταιρεία Rheinmetall εγκαινίασε το πρώτο από τα τέσσερα στρατιωτικά εργοστάσιά της στην Ουκρανία, όπως είχε υποσχεθεί νωρίτερα, ανυπομονούμε για τα ''εορταστικά Ρωσικά πυροτεχνήματα'' ακριβώς στο εργοστάσιο».

Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από βίντεο με… αληθινά Ρωσικά πυροτεχνήματα......

Δεν υπάρχουν σχόλια: