Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΕΑΜ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!! [ video ]

Μπορεί να θυμάστε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτιάξει όχι μόνο το δικό του site ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα δικά του γραφεία ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά στεγάζονται σε έναν πολυχώρο στον Ταύρο, επί της Πειραιώς. Χτες έγιναν τα εγκαίνια και ο Κάσσελ τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι ακριβώς δικά του γραφεία, γραφεία Κασσελάκη σα να λέμε λέγοντας στους fans του ότι «Αυτά τα γραφεία δεν είναι δικά μου αλλά δικά σας. Κάντε τα σπίτι σας». Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η περίσταση είχε πολύ κέφι και οι παρευρισκόμενοι το έριξαν στον χορό. Απορίας άξιο βέβαια είναι το τι πρωτοχόρεψαν, διότι μεταξύ άλλων ακούστηκαν Nirvana, Μπρέγκοβιτς και ο ύμνος του ΕΑΜ.

Αναλυτικά αυτά που είπε ο έκπτωτος πρίγκηπας:

«Σήμερα μου θυμίζετε την ημέρα που άνοιξα το γραφείο «μου» στην Κουμουνδούρου στους πολίτες της χώρας και στα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας. Διότι ήταν σημαντικό το γραφείο ενός κόμματος -που έπρεπε να βλέπει τις λαϊκές μεταβολές μεταξύ 2019-2023 για να μπορεί να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας, όπως το έκανε το 2015 και πάλεψε για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας- να ανοίξει στον κόσμο. Έκτοτε αυτό το γραφείο είναι κλειδωμένο.Ένα κόμμα όμως δεν είναι τα γραφεία του, οι καρέκλες του, τα ”ασημικά” του, ένα κόμμα δεν είναι καν η ηγεσία του.

Ένα κόμμα είναι ο λαός του. Σήμερα αυτά τα γραφεία είναι δικά σας, όχι της καμπάνιας μου. Κάντε τα το σπίτι σας. Να έρχεστε εδώ. Χρειαζόμαστε γνώσεις και δεξιότητες. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας για την ιστορία της Αριστεράς. Δεν τα βάζουμε κάτω. Πρώτα θα φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά θα φτιάξουμε τη χώρα. Οργανωνόμαστε, θα εκφραστούμε στο συνέδριο, μην επιτρέψετε σε κανέναν να πάρει τη φωνή σας, να πάρει τη ψήφο σας. Αυτό το κόμμα είναι δικό σας. Και θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλους».

Οι δε fans ήρθαν μέχρι και με πούλμαν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Σε κάθε περίπτωση, οι οπαδοί του Κασσελάκη έκαναν όντως την εμφάνισή τους, γέμισαν τον χώρο μέχρι έξω και άναψαν μάλιστα και καπνογόνα για να υποδεχτούν τον μεγάλο παιχταρά. Από celebrities/πολιτικά στελέχη, έκαναν την εμφάνισή τους οι Θεοδώρα Τζάκρη, Ευάγγελος Αποστολάκης, Ευάγγελος Αντώναρος, Θάνος Μωραΐτης, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Σοφία Βόσσου. Αν δε βγει πρόεδρος πάντως μπορεί άνετα να γίνει ράπερ, το κοινό το έχεi......

  luben

Δεν υπάρχουν σχόλια: