Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

''ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ''. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ !!! [ video ]

Αν μιλάμε για μια δημόσια σφαίρα, που λειτουργεί κανονικά η συγκλονιστική συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι ένα τεράστιο μιντιακό γεγονός. Γιατί λοιπόν προσπαθούν ματαίως να εξαφανίσουν κάτι που όλοι θέλουν να δουν; Όταν έγινε το δυστύχημα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου 2023, ο κυβερνητικός μηχανισμός προπαγάνδας ήταν για λίγες μέρες αμήχανος και σε σοκ.        Αυτοί εδώ οι καραγκιόζιδες και τα τσιράκια τους μιλούν για εργαλειοποίηση των Τεμπών και τολμάνε να πιάνουν στο στόμα τους την Καρυστιανού.
Εδώ στις φωτογραφίες του υπουργικού συμβουλίου μετά τα Τέμπη όπου παρίσταναν στα κανάλια ότι έκλαιγαν.....
Μετά άρχισε το παιχνίδι του ''ανθρώπινου λάθους'' και των ''διαχρονικών ευθυνών'' για να φτάσουμε σήμερα στις ''ύβρεις πληρωμένων κομματόσκυλων'' προς τους γονείς που ακόμα ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους. Επειδή όμως την εποχή των Sοcial Media, η επιχείρηση ''κρύψτε τα Τέμπη, τους γονείς και τη συναυλία για τα θύματα'', είναι απλώς γελοία, η προσπάθεια αυτή έχει μόνο ένα σκοπό. Να δείξουν τα κομματόσκυλα πόσο καλά μπορούν να γλείφουν την εξουσία, που ενοχλείται από μια συναυλία. Το είχαμε πει και όταν είχε γίνει το δυστύχημα, όταν ξεκίνησε η επικοινωνιακή διαχείριση. Μπροστά στο πάθος του κομματόσκυλου για το χέρι που το ταΐζει, τα ιερά και τα όσια της Ελλάδας, όπως είναι η οικογένεια, στην οποία ομνύει τόσο συχνά η δεξιά, ο πόνος του γονέα και ο σεβασμός στον νεκρό, δεν είναι τίποτα.
Απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά και σε αυτό το ''ήθος'', στέκονται οι άνθρωποι που γέμισαν το Καλλιμάρμαρο και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν. Κάποιοι θέλουν να ταυτίζονται με μια εντολή από την εξουσία και άλλοι με έναν στίχο του Φοίβου Δεληβοριά. Ας είμαστε με τους δεύτερους.
Και κάτι ακόμα. Μην πολυβασίζεστε στα κανάλια και ΜΗΝ τους δίνετε αξία που ΔΕΝ τους αναλογεί. Κάτι παππούδια βλέπουν ειδήσεις σήμερα. Αφήστε τους να βλέπουν, αυτοί δεν έχουν γυρισμό, μείνανε 40 χρόνια πίσω.

Υπάρχουν ΑΛΛΕΣ πηγές πληροφόρησης που και αυτές προσπαθούν λυσσαλέα να τις έλέγξουν χωρίς να το έχουν καταφέρει για την ώρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: