Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

ΓΕΩΡΓΙΑ : ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ'Ι'ΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ''ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΟΝΕΙΡΟ''. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!! [ video ]

Μία ακόμη πρώην σοβιετική δημοκρατία, μετά την Μολδαβία, βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Μια «έγχρωμη επανάσταση» στη Γεωργία ετοιμάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών! Και αυτό διότι θέλουν να βάλουν φρένο στο κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο – Δημοκρατική Γεωργία που κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Ρωσικό ΥΠ.ΕΞ.: «Ο Λευκός Οίκος είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με το τοπίο στη Γεωργία από τις βουλευτικές εκλογές της 26ης Οκτωβρίου στη χώρα. Οι Αμερικανοί ετοιμάζουν μια έγχρωμη επανάσταση στη Γεωργία». Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε χθες Κυριακή ότι οι ΗΠΑ συμμερίζονται τα συμπεράσματα διεθνών παρατηρητών της εκλογικής διαδικασίας στη Γεωργία και ζητούν να διερευνηθούν οι αναφορές για παρατυπίες.

«Ενθαρρύνουμε τους πολιτικούς ηγέτες της Γεωργίας να σεβαστούν το κράτος δικαίου, να καταργήσουν τη νομοθεσία που υπονομεύει θεμελιώδεις ελευθερίες και να αντιμετωπίσουν από κοινού τις παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Η κεντρική εκλογική επιτροπή της Γεωργίας έχει ανακοινώσει ότι το φιλορωσικό κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές με ποσοστό της τάξης του 54%. Η πρόεδρος της Γεωργίας Σαλομέ Ζουραμπισβίλι ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ότι δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του Σαββάτου, υποστηρίζοντας ότι η χώρα της έπεσε θύμα μιας «ειδικής επιχείρησης» της Ρωσίας. Το Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο παρακολουθούσε στενά την εκλογική αναμέτρηση, σημειώνει πως οι εκλογές στη Γεωργία εγείρουν περαιτέρω ανησυχίες για δημοκρατική οπισθοδρόμηση. Οι παρατηρητές των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάνουν λόγο για «κλίμα μίσους και εκφοβισμού», περιγράφοντας την ατμόσφαιρα την ημέρα των εκλογών. Η διεξαγωγή των εκλογών του Σαββάτου προκαλεί βαθιά ανησυχία για τη δημοκρατική οπισθοδρόμηση στη Γεωργία, δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας παρατηρητών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Λόπεθ – Ιστούριθ Γουίτε σε δήλωσή του σε συνέντευξη Τύπου στην Τιφλίδα την Κυριακή. Πρόσθεσε δε, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, το κυβερνών κόμμα χρησιμοποίησε αντιδυτική και εχθρική ρητορική, στοχεύοντας τους δημοκρατικούς εταίρους της Γεωργίας, ιδιαίτερα την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους πολιτικούς και διπλωμάτες της, προωθούσε Ρωσική παραπληροφόρηση, χειραγώγηση και θεωρίες συνωμοσίας.
Και για να μη ξεχνιόμαστε, θα θυμάστε τα δικά μας με τους Γκεσταπίτες, μενουμε ευρώπηδες, βαστα σοιμπλέδες. Το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» αποτέλεσε προνομιακό πεδίο του Μητσοτάκη και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου την περίοδο του δημοψηφίσματος του 2015 και βασικό στοιχείο του ψευτοεκσυγχρονιστικού προφίλ της Ν.Δ. από το 2019 μέχρι σήμερα. Πληθαίνουν όμως οι αποδείξεις όχι μόνο για την υποκρισία αυτού του συνθήματος αλλά και για την αποδεδειγμένη απόκλιση της Ελλάδας από την Ευρώπη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: