Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ !!!


Πηγαίνει ο Μητσοτάκης στα καμένα κι αφού τον ξεναγούν στο πρώην δάσος αποφασίζει να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους!
Μητσοτάκης: Καταγγέλλω την κυβέρνηση του Τσίπρα και του συνεργάτη του Καμμένου γιατί άφησαν και κάηκαν περισσότερα από 268.834 εκτάρια (2.688.340 στρέμματα) γης με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 63 ανθρώπων, τους καταγγέλλω γιατί άφησαν και κάηκαν 1.500 σπίτια και έμειναν 6.000 άστεγοι ενώ το ύψος των καταστροφών έφθασε τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ!
Δημοσιογράφοι: Κύριε πρόεδρε αυτά έγιναν το 2007 κι όχι τώρα!
Μητσοτάκης: Καταγγέλλω λοιπόν την κυβέρνηση του Τσίπρα και του συνεργάτη του Καμμένου γιατί το 2007 επί κυβερνήσεώς τους άφησαν και κάηκαν περισσότερα από 268.834 εκτάρια (2.688.340 στρέμματα) γης με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 63 ανθρώπων, τους καταγγέλλω γιατί άφησαν και κάηκαν 1.500 σπίτια και έμειναν 6.000 άστεγοι ενώ το ύψος των καταστροφών έφθασε τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ!
Δημοσιογράφοι: Κύριε πρόεδρε, το 2007 κυβέρνηση δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, αλλά εσείς!
Μητσοτάκης: Καταγγέλλω τότε την κυβέρνηση του Τσίπρα και του συνεργάτη του Καμμένου γιατί οι καταστροφές από την φωτιά του 2007 ωχριούν μπροστά στις τωρινές καταστροφές!
Δημοσιογράφοι: Κύριε πρόεδρε οι τωρινές καταστροφές ωχριούν μπροστά σ’ αυτές του 2007!
Μητσοτάκης: Σ’ αυτήν την περίπτωση καταγγέλλω τον άνεμο και όλα τα φυσικά φαινόμενα που χρησιμοποιώντας άλλα μέτρα και σταθμά δεν βοήθησαν η σημερινή καταστροφή να ξεπεράσει εκείνην του 2007!
Δημοσιογράφοι: Όταν θα γίνεται πρωθυπουργός τι μέτρα θα πάρετε για την καταπολέμηση των πυρκαγιών;!
Μητσοτάκης: Μέχρι να γίνω πρωθυπουργός έχει ο Θεός!
Δημοσιογράφοι: Τι εννοείτε κύριε πρόεδρε «έχει ο Θεός»!
Μητσοτάκης: Εννοώ ότι μέχρι τότε ο Τσίπρας μπορεί να τα καταφέρει να αφήσει να καούν όλα τα δάση οπότε θα απαλλαγώ από το να απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις, αφού το να πάρω μέτρα δασοπροστασίας το αποκλείω έτσι κι αλλιώς! Άλλωστε τόσο κόπο έκανε μέχρι τώρα το κόμμα μου για να αφήσει απροστάτευτα τα δάση! agkida

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τον παρακολουθεί και μαρκάρισμα στενό από την ΚΥΠ και άλλα λαγωνικά!

Μπορεί να βάλει καμία φωτιά και να την σβήσει επιτόπου για πολιτικό... μάρκετινγκ!

Αυτός Είναι για όλα εις θέση!