Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΜΥΡΙΖΕΙ [ΜΠΑΡΟΥΤΙ] ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ....ΠΑΤΡΑ !!!

Το μπαλάκι στους τοπικούς φορείς ρίχνει η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη για το θέμα της κατασκευής του εργοστασίου απορριμμάτων στου Φλόκα. Μάλιστα, δηλώνει με νόημα, ότι τα 60 εκατ. ευρώ που έχουν δεσμευθεί για το έργο δεν θα περιμένουν για πάντα.
Η υφυπουργός, σε συνέντευξή της που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος», λέει ότι δεν έχει καμία επιμονή για το έργο, ωστόσο σπεύδει να προσθέσει πως: «Το αν θα ενταχθεί και προχωρήσει τελικά το έργο της Αχαΐας, αποτελεί ζήτημα συνεννόησης των εμπλεκομένων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι της κυβέρνησης».
Μάλιστα, η υφυπουργός συνεχίζει με νόημα: «Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να συνεχίσει να δεσμεύει τόσα εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που στην ίδια περιφέρεια υπάρχουν τεράστιες ανάγκες στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και ώριμα έργα που μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν».                                                                                                                 

Στάσεις εργασίας στην αποκομιδή απορριμμάτων απο το βράδυ

Νέες στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας της Πάτρας απο απόψε. Οι εργαζομενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν απο τις 10 το βράδυ σε κυλιόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας ισχυριζόμενοι οτι δεν τηρούνται οι βασικοί όροι υγιεινής και ασφάλειας.
Στα αιτήματα εντάσσονται επίσης η ασάφεια που υπάρχει, όπως τονίζουν, αναφορικά με την εργασία του Σαββάτου, μετά το πέρας του Μαρτίου, για την οποία δεν έχουν πληρωθεί από τον Ιανουάριο του 2011.                                                                                                   ΠΗΓΗ    bestnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: