Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ....ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ....ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Η κυβέρνηση ΓΑΠ είναι μια απίθανη κυβέρνηση…, γι΄αυτό ο λαός, δεν πρέπει να ανησυχεί. Η σημερινή κυβέρνηση μας είναι μοναδική, ανεπανάληπτη, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να δυσφορεί και να μεμψιμοιρεί κάποιος. Πρέπει να νοιώθει ασφαλής για το μέλλον. Λαμπρό μέλλον μας εγγυάται η ίδια η σύνθεση της κυβέρνησης.

Όπως είναι γνωστό,
της κυβέρνησης και του κρίσιμου τομέα των οικονομικών, ηγούνται δύο παπάδες, ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου. Επίσης έχουμε στην κυβέρνηση τη φίλη του Χριστού Χριστοφιλοπούλου. Αν τύχει και κάτι πάει στραβά, θα μεσολαβήσουν στον Θεό και αυτός σίγουρα θα μας ευλογήσει και θα μας σώσει.

Αλλά ως γνωστό έχουμε και υπουργό που εγγυάται τη νίκη
(Νικητιάδης). Σε κρίσιμο υπουργείο, αυτό της άμυνας είναι ένας Βενιζέλος. Ένα Θωρηκτό… που εγγυάται ασφάλεια.

Ακόμη έχουμε δύο τέρατα ηθικής και καλοσύνης.
Μιλάμε για τον Πάγκαλο (Παν-καλός) και τον Πανάρετο (Παν-αρετή). Έχουμε ένα χρυσό υπουργό(Χρυσοχοϊδης), δύο διαμάντα υπουργούς (Διαμαντίδης Γιάννης και Διαμαντοπούλου) αλλά και βασιλιάδες (Ρήγας, Όθωνας).

Έχουμε τον Ραγκούση που μας εξασφαλίζει
την διατροφή μας (Ραγκού ίσον είδος φαγητού με κρέας και λαχανικά ή όσπρια). Έχουμε μία υφυπουργό της Ελπίδας (Τσουρή Ελπίδα). Έχουμε ένα υπουργό που ξέρει να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά (Καστανίδης). Έχουμε τη Φώφη τη Γεννη-ματα για μόνιμη αναγέννηση του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Στη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου αντιπροσωπεύονται δύο σημαντικότατες περιοχές της χώρας μας από τον Μωραίτη και τον Μανιάτη.
Έχουμε ένα δυναμικό υπουργό σαν ‘άσπρο σίφουνα (Σιφουνάκης). Έχουμε ένα μάγο υπουργό, τον Λοβέρδο, που θα αποδείξει στην πράξη ότι η κοινωνία μας μπορεί να επιβιώσει και χωρίς γιατρούς και φαρμακοποιούς.
Επίσης, για τον πιο δύσβατο δρόμο που τυχόν συναντήσουμε, έχουμε ένα Παπουτσή για να μας προμηθεύει γερά παπούτσια. Πολύ κουβέντα έχει γίνει, ότι, εργαζόμενοι
και συνταξιούχοι είναι τα μόνιμα υποζύγια. Ακόμη και έτσι να έχουν τα πράγματα, υπάρχει ο Πεταλωτής για το πετάλωμα των υποζυγίων και επομένως έχουμε εξασφαλισμένη την ομαλή πορεία μας.

Στο υπουργικό συμβούλιο εκπροσωπείται και η οικογένεια του αοιδοϋ (Δεν μας
παίζεις… βρε Νταλάρα!!!). Τέλος να αναφερθεί ότι από την κυβέρνηση δεν λείπει ο άρχοντας Παμπούκης που θα μας φέρει μεγάλες επενδύσεις και θα φάει ψωμί ο κοσμάκης. Παμπούκης για κάθε «παμπονηριά»…. Παμπούκης με μεγάλη
Μπούκα(στόμα).

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι υπουργοί
που χαλάνε την εικόνα της κυβέρνησης, αλλά αυτοί είναι μία θλιβερή μειοψηφία. Οι εξαιρέσεις δεν χαλάνε την ανεπανάληπτη
εικόνα της κυβέρνησης. Είναι ο υπουργός των σκανδάλων (Σκανδαλίδης), ένας καθυστερημένος κατά την Κρητική διάλεκτο υπουργός (Βούγιας), ένας ξυνός υπουργός (Ξυνίδης) και ο Ρέππας που βλέπουμε να ρέπει προς την ακολασία.


Όπως όμως γνωρίζουμε
οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.                                                                                                                       Γεωργακάκης Νίκος       ΠΗΓΗ  tvxs    

Δεν υπάρχουν σχόλια: