Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΠΟ....ΧΩΡΙΟΝ ΕΙΣ....ΧΩΡΙΟΝ !!!

Περισσότεροι είναι σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί στα Καλάβρυτα από τους κατοίκους της πόλης! Αιτία η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Καναδό ομόλογό του που αναμένεται σε λίγη ώρα.
Η παρουσία μάλιστα, των αστυνομικών στο πλαίσιο της προστασίας των υψηλών επισκεπτών είναι τόσο έντονη στην περιοχή, ώστε οι κεντρικοί δρόμοι των Καλαβρύτων να θυμίζουν… σχολή αστυνομίας.
Μάλιστα, ο επισκέπτης της πόλης σήμερα καταλαβαίνει ότι «κάτι τρέχει» καθώς ήδη από την Πούντα βρίσκεται μια κλούβα με αστυνομικούς, ενώ στο κέντρο της πόλης υπάρχουν και πολλοί αστυνομικοί με πολιτικά.
Και πως το καταλαβαίνει κανείς ότι είναι αστυνομικοί; Πολύ απλά οι ίδιοι το δείχνουν, αφού ερευνούν κάθε νέο από τους συγκεντρωμένους στα Καλάβρυτα, που…τους κινεί τις υποψίες.                                                                                                                                                                                                           
Kτηνοτρόφοι της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην κτηνοτροφία και με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα. Κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια τους ζητούν "ελεύθερη γεωργία και κτηνοτροφία" και ενίσχυση της ελληνικής υπαίθρου ώστε να δοθεί ανάπτυξη στα επαγγέλματά τους. Δεν αποκλείεται να συναντηθούν και με τον πρωθυπουργό, αφού αναγκαστικά θα περάσει από το συγκεκριμένο σημείο όταν φύγει από την ιστορική πόλη. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και μελισσοκόμοι, ενώ ο δρόμος έχει αποκλειστεί λίγο πριν το Μεγα Σπήλαιο.           ΠΗΓΗ    thebest.gr & date.gr
    

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ..ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΠ....