Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΦΩΚΙΚΟΣ 3 - 1 !!! ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ...ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΖΑ .

Το «στραπάτσο» από την Επανομή ανήκει πλέον στο… μακρινό παρελθόν, με την Παναχαϊκή, παρουσία του Βούζα, να συνέρχεται και να παίρνει σημαντική νίκη με σκορ 3-1 επί του Φωκικού.
Η ομάδα της Πάτρας είχε εύκολο έργο από το 20ο λεπτό κι έπειτα, αφού ο αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παϊζάνου!

Το σκορ είχε ανοίξει ο Φουρτάδο στο 16’, ο Ντίνας στο 52’ διπλασίασε τα τέρματα της Παναχαϊκής και ο Ουρτάδο στο 75’ έκλεισε το σκορ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ταμπάκης είχε μειώσει προσωρινά για τον Φωκικό. Οι Πατρινοί αναγκάστηκαν να παίξουν και αυτοί με δέκα παίκτες για τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, αφού ο Ντίνας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Όλα αυτά, υπό το βλέμμα του Βασίλη Βούζα που μαζί με τον Αλέξη Κούγια παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις κερκίδες του γηπέδου.  
           ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Βαγγέλης Καράτσης): Πουρής, Κοιλιάρας (92’ Κοκκίνης), Παπαστεργίου (85’ Σπίνουλας), Λαμπρόπουλος, Πακάλτσης, Άντονι, Ουρτάδο, Ντίνας, Ουαταρά (69’ Ατματζίδης), Φουρτάδο  
ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Θωμόπουλος, Φαρμάκης (80’ Νικόλτσης), Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σιακκάς, Σκαρίμπα (55’ Δήμας), Στόϊκος (55’ Μπουλουλής), Καλέργης,Ταμπάκης                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: