Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΤΙ....ΚΥΡΙΑ ???

Σχετικά με το περίφημο 3ο κατά σειρά διαφημιστικό σποτ της ΝΔ, για τις εκλογές του Ιούνη, πριν να προβληθεί, θα έπρεπε να προειδοποιεί τους θεατές ότι «Ακολουθεί Αληθινή Διαφήμιση».
Γιατί δυστυχώς, πρόκειται για πραγματική διαφήμιση που κάποιοι ατάλαντοι επικοινωνιολόγοι εμπνεύστηκαν και κάποιοι άλλοι....υπεύθυνοι –με πιο....υπεύθυνο απ’ όλους τον Αντώνη Σαμαρά- ενέκριναν.
Φαίνεται αδιανόητο, ότι άνθρωποι με αισθητική, κριτήριο και αντίληψη τέτοιου τύπου, θέλουν τόσο απελπισμένα να κυβερνήσουν.
Σε τέτοιο βαθμό, που με άλλοθι το ΄΄Σώσιμο΄΄ της χώρας, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν προβλέψιμα, παρωχημένα και ανήθικα τρυκ.
Όπως αυτό της ψεύτο-ευαισθησίας, που προκαλεί στα κατώτερα ένστικτα, η εικόνα μικρών παιδιών, τα οποία αντί να ρωτάνε, γιατί οι γονείς τους δεν δουλεύουν και γιατί πολλά παιδάκια πεινάνε, άντ’ αυτού χολοσκάνε γιατί η Ελλάδα είναι εκτός Ευρωζώνης !!!
Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, έχουν ξεφύγει της στοιχειώδους κοινής λογικής…τείνουν στο σουρεαλισμό, αντιλαμβανόμενοι την παρωδία, ως σοβαρότητα και τη βλακεία ως ουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: