Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ : ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ....ΒΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Την πολιτική σταθερότητα της χώρας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, είχε ως στόχο η επίθεση εναντίον του, τονίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Ο ίδιος, αφού δηλώνει δικαιωμένος από τις εξελίξεις, προαναγγέλλει την κατάθεση μήνυσης κατά της εφημερίδας που τον ενέπλεξε και σημειώνει ότι ο εκδότης της Ν. Χατζηνικολάου "έχει ακέραια την ευθύνη για το κλίμα που έχει δημιουργήσει".
Τέλος, αναφερόμενος στην αντίδρασή του χαρακτηρίζει μεμονωμένες τις περιπτώσεις που στην πολιτική του πορεία ξεπέρασε τα όρια, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει ότι "ήταν απόλυτα δικαιολογημένες, διότι ήθελαν να με πλήξουν ηθικά και ως άνθρωπο".
"Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά. Υπηρέτησα σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Αν δείτε διαχρονικά την πορεία μου στον πολιτικό βίο θα καταλάβετε πως λειτουργούσα πάντα μέσα στα πολιτικά πλαίσια με έναν ρόλο σταθεροποιητικό, συνθετικό και ενωτικό με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα της χώρας. Και είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις που ξεπέρασα τα όρια. Θεωρώ όμως ότι ήταν και απόλυτα δικαιολογημένες διότι ήθελαν να με πλήξουν ηθικά και ως άνθρωπο.
Στο πρόσωπό μου συμπίπτουν πολλές ιδιότητες και πρέπει να κριθώ αυτοτελώς. Να κριθώ αυτοτελώς ως πρόεδρος της Βουλής αν ασκώ τα καθήκοντά μου βάσει του κανονισμού και χωρίς διακρίσεις. Ζητώ όμως να κριθώ αυτοτελώς και ως άνθρωπος", κατέληξε ο Μεϊμαράκης.
                                                
Ο "ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ" ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ από News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: