Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ....ΝΕΟΥ Wi Fi ROUTER !!!

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, θα προσφέρει το τεράστιο μηχάνημα με τις τρεις κεραίες που τοποθέτησαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σε εμφανές σημείο του κτιρίου της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, το συγκεκριμένο σημείο στην ταράτσα του ραδιομεγάρου, κρίθηκε, ύστερα από μελέτη ειδικής επιτροπής, ως το καταλληλότερο, προκειμένου να έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι, σήμα με τρεις γραμμές.
Στην τοποθέτηση του νέου wi-fi router αντέδρασε ομάδα καταληψιών που αντιδρά στη νέα εποχή της πληροφορικής, υποκινούμενη – όπως καταγγέλλει το υπουργείο – από τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών που παρέχουν ιντερνετικές υπηρεσίες.
Η κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού αιφνιδίασε όλους τους «άπιστους Θωμάδες» που έσπευσαν να τον ειρωνευτούν για τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, ενώ περιχαρής ο Σίμος Κεδίκογλου έσπευσε να δηλώσει: «Το δωρεάν internet είναι γεγονός, και καλύπτει ήδη Αθήνα,Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα μπορούν να συνδεθούν με ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία στη μια γραμμή ISDN που μας παραχώρησε ο ΟΤΕ. Δυστυχώς τα οικονομικά της χώρας δεν επιτρέπουν να συνδέσουμε και δεύτερη γραμμή γι’ αυτό το λόγο για λίγο καιρό ενδέχεται να είναι φαινομενικά αργή η σύνδεση. Μην μας κατηγορείτε. Μπορεί να είναι αργή, αλλά είναι ευλογημένη και θα τα βγάλει περά μια χαρά».
Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε πως έχει ήδη προγραμματιστεί η τοποθέτηση κεραιών στη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου, σε κάποιους μιναρέδες στην Ξάνθη, στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Ενδέχεται μάλιστα, σε συνεργασία με την τοπική εφορία αρχαιοτήτων, να αναστηλωθεί ο Κολοσσός της Ρόδου, με στόχο να κρατάει την κεραία που θα στέλνει σήμα σε όλα τα Δωδεκάνησα αλλά και την Ανατολική Κρήτη.      ΠΗΓΗ     moufanet - Το κουλούρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: