Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Wi Fi INTERNET ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό για ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους, το δωρεάν δίκτυο Samaras_Dude_Rulez, βρίσκεται κιόλας διαθέσιμο στους χρήστες!

Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις, όπως αυτές καταγράφτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, το νέο δίκτυο πετυχαίνει ταχύτητες έως 8 Mbps, αλλά υπάρχει η δυνατότητα μέχρι 24 Mbps, αρκεί να μεσολαβήσει κάποιος φίλος βουλευτής.
Μάλιστα, πολύ σύντομα πρόκειται να ενεργοποιηθεί και το οικονομικό πακέτο «Triple Play», που θα περιλαμβανει δορυφορικό μπουκέτο με όλα τα κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης και ελεύθερες κλήσεις από τους τηλεφωνικούς θαλάμους και τα περίπτερα. Καμία άλλη κριτική τελικά δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στην....κυβέρνηση και το Σαμαρά πέρα από την σπουδαία ατάκα του Νίκου Αλέφαντου:«Αυτός δεν είναι προπονητής, αυτός είναι να βάζει καμιά πλάκα να χορεύουν οι νέοι στα κλαμπς».
* To Μega ζητάει συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα, που δημιουργήθηκε και δεν ακούστηκαν τα γέλια κονσέρβα μετά τις ατάκες του κ. Σαμαρά.                                                                        
Φαΐ δεν θα χουμε. Ο #samaras θα μας κανει δώρο #free wi fi. Αν μας κάνει και ο #γαπ δώρο απο ενα ποδήλατο......θα χτίσουμε κορμιά βρε..!ΠΗΓΗ   moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: