Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ....ΕΝΤΟΛΗΣ !!!



Με εντολή Σαμαρά κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός στην Κεφαλλονιά διότι φαίνεται πως διαφορετικά θα άφηναν τον κόσμο να βασανίζεται.  ''Υπάρχει και φιλότιμο''!
     Στην εξαιρετική εκείνη ταινία του 1965, υπήρχε πράγματι φιλότιμο.
     Έτσι, ο υπουργός εκείνος  Μαυρογιαλούρος απηυδισμένος απ' τα τόσα φάσκελα που έπεφταν προς τιμήν του, και αντιλαμβανόμενος επιτέλους, την μαύρη αλήθεια της πολιτικής του, στο τέλος παραιτείται, διασώζοντας τουλάχιστον την προσωπική του αξιοπρέπεια!

     Ο σημερινός, ο δικός μας Μαυρογιαλούρος, και μάλιστα όχι υπουργός αλλά πρωθυπουργός (λέμε, τώρα!), όχι μόνο δεν έχει ίχνος φιλότιμου..
     ..αλλά έχει βαλθεί να καταρρίψει κάθε ρεκόρ πολιτικής γελοιότητας!      

    Όπως η χθεσινή ασύλληπτης γελοιότητας έμπνευση, της αφίσας για τα 17,7 εκατομμύρια από μίζες(!) που κατόπιν εντολής του θα επιστραφούν στον λαό, υπό τύπον κάποιου είδους παροχών!
     Μπορεί η έμπνευση αυτή να μην βαραίνει τον ίδιο αλλά είναι σίγουρο πως δόθηκε στην δημοσιότητα ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ!        
  
     Οδεύοντας προς τις εκλογές και την προσωπική του συντριβή, ο ''πρωθυπουργός'' όχι μόνο δεν σκέπτεται να παραιτηθεί μπας και σώσει ό,τι του έχει απομείνει από μία έτσι κι αλλιώς σχεδόν ανύπαρκτη αξιοπρέπεια (πώς να χαρακτηρίσεις ως αξιοπρεπή έναν άνθρωπο που ψεύδεται δημόσια χιλιάδες φορές;)..
     ..αλλά απ' ό,τι φαίνεται έχει σκοπό να μας πνίξει στην κιτσαρία της προσωπικής του γελοιότητας!

     Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι και επίπονοι για τον λαό, με συνεχή χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης, και με όλο και πιό οξύ το πρόβλημα της επιβίωσης.

     Θα έχουμε όμως έναν κλόουν έτοιμο να μας διασκεδάσει, και να δώσει εντολή και στους υπόλοιπους ''καραγκιόζηδες'' της κυβέρνησής του να μας κάνουν να γελάμε όσο θα μας σπρώχνουν προς τον γκρεμό.
     Τον γκρεμό που ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ  έσκαψαν ειδικά για μάς!..   
                                                    Με εντολή Σαμαρά θα προσληφθούν 440.000 οι οποίοι θα προστεθούν στις 14.000 του Κούλη.

Με εντολή Σαμαρά θα μπει και wi-fi σε όλη τη χώρα.

Με εντολή Σαμαρά κόπηκε το 25ευρω του τηλεπλασιέ και το φορτώθηκαν οι θεριακλήδες.

Με εντολή Σαμαρά στον εαυτό του, ζήτησε από τον Πούτιν να μειωθεί η τιμή στο φυσικό αέριο και ο ρώσος πρόεδρος του έδωσε αμέσως ένα δωρεάν δείγμα κλάνοντας μέντες από το φόβο του.

Όλα σε αυτή τη χωρά γίνονται με ...εντολή Σαμαρά. Πώς λέγαμε κάποτε στη μάχη του δήμου της Αθήνας υπογραφή Τρίτση;

Βέβαια αυτό το επικοινωνιακό τέχνασμα της...εντολής Σαμαρά, του πρωθυπουργού δηλαδή που είναι αποφασισμένος και παρεμβαίνει δίνοντας λύσεις έχει και δύο αληθινές πτυχές.

Η πρώτη ότι τίποτε δε λειτουργεί σε αυτό το αποτυχημένο κράτος ώστε χρειάζεται η παρέμβαση ενός πρωθυπουργού σε κάθε περίπτωση για να λειτουργήσει.

Η δεύτερη πως με εντολή Σαμαρά ζούμε σήμερα αυτά που ζούμε καθώς χάρη σε αυτόν πριν αρκετά χρόνια διασώθηκε το ΠΑΣΟΚ και ακολουθήσαν τα γνωστά γεγονότα της εποχής Σημίτη.

Με εντολή Σαμαρά γίναμε σκατά...  
                                              ΠΗΓΗ    
Στρατής Μαζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: