Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ....ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΟΥΤΙΝ !!! [ video ]

Εικόνα θλίψης!
Ο....Πρωθυπουργός πραγματοποίησε χθες μία σημαντική συνάντηση, με έναν από τους ισχυρότερους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου και ουδείς φρόντισε αυτή η συνάντηση να μην έχει οσμή... κακομοιριάς και να μην εκπέμπει εικόνα προχειρότητας.  Κάποιες καρέκλες τοποθετημένες ημικυκλικά για τους δύο ηγέτες και τους συνεργάτες του, ένα τραπεζάκι μεταξύ τους με κάτι σαν ανθοδέσμη πάνω του, μία ξύλινη επιφάνεια ως φόντο με τρεις πίνακες, έντονο γαλάζιο σε άσπρο πλαίσιο.                                                              
Δείγμα ανοησίας, απρονοησίας, προχειρότητας ή τσαπατσουλιάς. Όπως κι αν έχει η χθεσινή εικόνα του....Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν να κάθονται σε... πλαστικές καρέκλες προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Η ελληνική πλευρά, και δη η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες που – λογικά – φρόντισε τα οργανωτικά της συνάντησης, εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και της σημασίας που ο....Πρωθυπουργός έδινε στη συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο.
Εκτός πια κι αν οι καρέκλες του στιγμιότυπου είναι υψηλής αισθητικής και σχεδίασης, οπότε, ως Νeo, πάω πάσο. Αλλά ακόμη και έτσι να είναι, οι Ρώσοι δεν φαίνεται να το εκτίμησαν. Γι' αυτό και σύσσωμος ο ρωσικός τύπος καυτηριάζει το γεγονός, θεωρώντας το μεγάλη απρέπεια απέναντι στον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος όταν συναντά ξένους ηγέτες, ανοίγει το Κρεμλίνο. Κι εκεί, πλαστικές καρέκλες και ψεύτικο ντεκόρ δεν υπάρχουν...
Πάλι καλά που οι Ρώσοι δεν γνωρίζουν ότι τις πλαστικές καρέκλες, στην Ελλάδα τις πουλάνε κυρίως στις...λαϊκές!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: