Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΓΡΙ.Κ.Α. [ ΧΡΙ.Κ.Α. ]ΒΡΗΚΕ ΘΕΜΑ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ !!!

Πρωτοφανές είναι το ρατσιστικό αμόκ του Νίκου Νικολόπουλου μέσω twitter. Ο ανεξάρτητος βουλευτής ενημερώθηκε για την είδηση του επικείμενου γάμου του λουξεμβούργιου πρωθυπουργού Ξαβιέ Μπετέλ με τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ και αποφάσισε να γράψει στο twitter του: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του!!"
O πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενημερώθηκε για το εμετικό tweet του έλληνα βουλευτή κι έδωσε τη δική του "πληρωμένη" απάντηση και αυτός μέσω twitter: "Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη", έγραψε συγκεκριμένα. 
Το tweet του Προέδρου του ΧΡΙ.Κ.Α. κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ο Νίκος Νικολόπουλος και η, ας πούμε, απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου άναψε φωτιές στο διαδύκτιο. Δείτε τα tweets

Σήμερα το απόγευμα, ξανά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Ξαβιέ Μπέτελ σχολίασε: «Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα».
Να σημειωθεί πως ο Λουξεμβρύργιος  πρωθυπουργός είναι ελληνομαθής αφού σπούδασε Ναυτικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  γεγονός που αποδεικνύει ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα.
Ο λουξεμβούργιος πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στους Times του Los Angeles ότι ο αγαπημένος του τού έκανε πρόταση γάμου την οποία αποδέχθηκε. Ο Μπετέλ έχει παραδεχθεί δημόσια από το 2008 ότι είναι ομοφυλόφιλος, πράγμα το οποίο δεν τον εμπόδισε να εκλεγεί πρωθυπουργός. Πρόκειται για τον πρώτο ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό στο Λουξεμβούργο και τον τρίτο αρχηγό κυβέρνησης στην Ευρώπη με αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό, μετά την πρωθυπουργό της Ισλανδίας Γιόχανα Σιγκουρδαντότιρ και το Βέλγο πρωθυπουργό Έλιο Ντι Ρούπο.
Μετά τον «θόρυβο» που ξέσπασε στα social media και τα ΜΜΕ, από το tweet του ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας Νίκου Νικολόπουλου με το οποίο και με αφορμή την είδηση του γάμου του λουξεμβούργιου πρωθυπουργού με τον αγαπημένο του, μιλούσε για "Ευρώπη των πουσταριών", ο κ. Νικολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία δυστυχώς όχι μόνο δεν μετριάζει τις αρνητικές εντυπώσεις από τη χυδαιότητα αυτού που έγραψε, αλλά μας γυρνάει σε σκοτεινές εποχές, τότε που η διαφορετικότητα δεν ήταν αποδεκτή.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν δέχεται να προσχωρήσει στη λογική της gay ατζέντας, μιλάει για επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και για υπονόμευση της φύσης της ανθρώπινης κοινωνίας και καταλήγει λέγοντας ότι θα αγωνιστεί για την μη εξάπλωση της διαφορετικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: