Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ....ΝΑ ΓΕΛΑΣ !!!

Σε τσίρκο Μεντράνο μετατράπηκε η εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ζάππειο! Άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα βλέπετε…
 
Έγινε της… Πόπης το κάγκελο όταν ο ΓΑΠ ανακοίνωσε  ότι προτίθεται να ξανακατέβει για αρχηγός. Ο Βαγγέλης  μόλις το άκουσε πρασίνισε σε όλα τα χρώματα της Ελιάς αλλά και του ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα μετά τις ανακοινώσεις αυτές, οι επευφημίες υπέρ του Γιώργου  και  τα γιουχαΐσματα κατά του Μπένι ήταν αυτά που τον έβγαλαν από τα ρούχα του με αποτέλεσμα να αστράψει και να βροντήξει… Και τι όμως δεν είπαν. «Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά» «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό», ακόμη και «προδότη» τον προσφώνησαν!
 

Γιατί άραγε;

Βέβαια και ο Βενιζέλος δεν τα άφησε έτσι, είπε ότι θα σηκώσει το γάντι σήμερα για το πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη Δεξιά και άλλα τέτοια όμορφα!

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον σίγουρο ότι κάτι παίρνουν, αλλιώς δεν εξηγείται… Νομίζουν ότι ο κόσμος κινείται γύρω τους  χωρίς να βλέπουν ότι τους έχει απομείνει μόνον το 5% (και ούτε) των ψηφοφόρων! Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε  ότι με τον Παπανδρέου αρχηγό, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει στις εκλογές πάνω από 18% και θα είναι πάλι βασικός ρυθμιστικός παράγοντας στο σχήμα της νέας κυβέρνησης… Δεν ξέρουν τι λένε οι άνθρωποι γιατί μάλλον τους χτύπησε εγκεφαλικό!
 
Δεν έχει ρε παιδιά νόημα το τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός… Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι με τις πολιτικές σας και τις τακτικές σβήσατε ολοσχερώς ένα ιστορικό κόμμα! Πλέον ο λαός ούτε που να σας ματαδεί δεν θέλει…Η μάχη Παπανδρεϊκών – Βενιζελικών βρίσκεται στην κορύφωσή της. Είναι χαρακτηριστικό πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανήκουν στο λεγόμενο «Βενιζελικό στρατόπεδο», σχολιάζουν ειρωνικά όσα ειπώθηκαν τη Δευτέρα από τον Γ. Παπανδρέου.

«Αφού κάνει αντιδεξιό αγώνα ο Παπανδρέου και εμείς είμαστε συνεργάτες της δεξιάς, ας σταματήσει τότε να ψηφίζει κάθε κυβερνητικό μέτρο και ας ρίξει την κυβέρνηση, έχει τη δυνατότητα»
Τον Νοέμβριο του 2011, ο Παπανδρέου δεν ήταν που ζήτησε επιμόνως από τον Σαμαρά να συνεργαστεί σε μια κυβέρνηση συνεργασίας και τελικά συμφώνησε όχι μόνο με τη ΝΔ, αλλά και με την ακροδεξιά του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κυβέρνηση, με τη συναίνεσή του, στελέχη όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, λένε με σκωπτικό ύφος στελέχη του Κινήματος, φανερά ενοχλημένα από τη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και σίγουρα για την υποκριτική στάση του. «Με την αντιδεξιά ρητορεία απλώς προσπαθεί να συσπειρώσει τμήματα της παράταξης και τίποτε άλλο» εκτιμούν.            ΠΗΓΗ    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: